Volkan'ın Havuzu, Toplam 885 $ Ödeme...

Başlatan volkanaydinli, 06 Aralık 2013, 01:52:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

volkanaydinli

Hoşgeldin tekrardan :) Neo üyeliğin düştü, bende görünmüyor, twickerz da düşmüştür sanırım :)

memo87

Hocam birde bu kazanç listesini haftalık güncellemek sıkıntı olur mu senin için?

volkanaydinli

Maalesef yapamam, daha önce haftalık yapıyordum, çok fazla vaktimi alıyor.

volkanaydinli

memo87 mesaj kutun dolu, pm yollayamıyorum...

memo87

volkanaydinli

Bakıyorsun da tekrar pm atıyorsun ve mesaj kutun yine dolu hocam :) Birkaç tane silsen de hepimiz rahatlasak diyorum...

Ben iyisi mi buraya yazayım :)

Paidverts 'te tıkladığınız reklam değerinin %10'u benim hesabıma yansıyor. Yatırdığınız paranın da %5'i. Clixsense Tasklarda oran , premium olduğum için % 10.  Grid kazançlarında bana yansıyan bir yüzde yok

memo87

Pardon hocam ya çömezlik böyle birşey işte :) Boşalttım kutuyu :) Diğerleri de tık sayılarından belli oluyor zaten. Crebux , KayAds gibi yerlerin de grid kazancı falan yok sanırım sana. Peki Ref kiralama konusunda hangi site daha iyidir. Yani Standart yeni başlayan biri için. Çünkü sitelerde 5-10 ref kiralanabiliyor. Mesela Kayads ve Crebux ın reflerin nasıldır? Neobux ?

Saygılar.

aydyar13

PTC lerde standart olarak RR kiralanması tavsiye edilmiyor. Neobuxtan da hertürlü RR kiralamaktan uzak durun bence.

volkanaydinli

Alıntı yapılan: memo87 - 07 Ocak 2015, 22:25:43
Pardon hocam ya çömezlik böyle birşey işte :) Boşalttım kutuyu :) Diğerleri de tık sayılarından belli oluyor zaten. Crebux , KayAds gibi yerlerin de grid kazancı falan yok sanırım sana. Peki Ref kiralama konusunda hangi site daha iyidir. Yani Standart yeni başlayan biri için. Çünkü sitelerde 5-10 ref kiralanabiliyor. Mesela Kayads ve Crebux ın reflerin nasıldır? Neobux ?

Saygılar.

aydyar13 oldukça doğru bir noktaya temas etmiş, standart olarak yatırım yapılabilecek tek site şu an için paidverts görünüyor. Hiçbir sitenin grid kazancı hesaplara yansımıyor hocam...