Volkan'ın Havuzu, Toplam 885 $ Ödeme...

Başlatan volkanaydinli, 06 Aralık 2013, 01:52:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

volkanaydinli

ezberimsin06

volkanaydinli

Üyelik onaylanmıştır hocam, hayırlı olsun...

anreials

Alıntı yapılan: enderege - 10 Aralık 2013, 21:03:42
Hayırlı olsun Volkan,

Hoşgeldin anreials. :)

Alıntı yapılan: ikose - 10 Aralık 2013, 16:11:40
Foruma hoş geldiniz, Bol kazançalr dilerim  Anreials  :y (a)

Hoşbulduk. Teşekkür ederim.  :)

hakanatik01

linxbuxa hakacu olarak geldim de diğer üyelik aldıklarına üyeyim reset atabilsem gelirdim benim reflikte önceliğim üyelik alanlardı başka sefere artık yeni sitelere üye olmuyorum üyelik alacak arkadaşlar olabilir diye beklemedeyim :)

Coulers79

Havuzun hayırlı olsun, yenileri bilmiyorum ancak bu ojoo'ya şöyle böyle diyorlar.    :X

volkanaydinli

Teşekkürler. Ne diyorlar yahu?
Alıntı yapılan: hakanatik01 - 10 Aralık 2013, 23:32:11
linxbuxa hakacu olarak geldim de diğer üyelik aldıklarına üyeyim reset atabilsem gelirdim benim reflikte önceliğim üyelik alanlardı başka sefere artık yeni sitelere üye olmuyorum üyelik alacak arkadaşlar olabilir diye beklemedeyim :)

Sağolun hocam, listeye ekliyorum sizi de..
Alıntı yapılan: Coulers79 - 10 Aralık 2013, 23:35:19
Havuzun hayırlı olsun, yenileri bilmiyorum ancak bu ojoo'ya şöyle böyle diyorlar.    :X

Teşekkürler, ne diyorlar?

Coulers79

Neyse sesler kesilmiş, ödeme yapıyorsa problem yok. Şu diğer sitedeki muhabbet kafamı bulandırdı.  :)

hakanatik01

Bekeli'den tokat gibi cevap :P
http://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/ojooo-odemeleri/msg143384/#msg143384

Sitede(ojooo) bir sorun yok yahu kimisi çok ,kimisi az kazanınca dengesiz görünüyor az kazanan da laf ediyor çok kazanan da :D

Üyeliğim görünüyormu diye yazdım ben bu tarz gruplara karşıyım :) adım dursun ama üstümü çizebilirsin,herhangi bir talebim yok üyelik alanlar zararlarını biran önce çıkarsın amaçlı üyeliklerim o yüzden arada tıklayamazsam kusura bakmayın diyorum kara geçene kadar elimden geldiğince bırakmam ama ;

volkanaydinli

Ferahladım şimdi bak birazcık. Destek için de teşekkürler hocam...