Volkan'ın Havuzu, Toplam 885 $ Ödeme...

Başlatan volkanaydinli, 06 Aralık 2013, 01:52:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

volkanaydinli

Linxbux ödeme yapmadığından, durum düzelinceye kadar (tabii düzelirse ) listeden çıkarılmıştır. Tık sayıları alınmış olup bugüne kadarki kazançlarınız garanti altındadır...

FilmsizKalma

Seninle ref değişimimiz var diye bu yazını okuyunca buraya yazayım dedim. 1 kaç gündür illalah ettirdi ya. Login olurken problem :( reklam tıklıyorum onaylanmıyor. Site gidiyor.. bu sorunlar benden mi acaba genel olarak varmı bu şekilde bir problem?

volkanaydinli

volkanaydinli

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

illisionist

Alıntı yapılan: volkanaydinli - 30 Aralık 2013, 07:46:39
Linxbux ödeme yapmadığından, durum düzelinceye kadar (tabii düzelirse ) listeden çıkarılmıştır. Tık sayıları alınmış olup bugüne kadarki kazançlarınız garanti altındadır...

iğreti olmuştum zaten bu siteye! hemen ben de listemden çıkarttım  :D

bu site için bana hesaplama yapma arkadaşım, paranı alsan bile helali hoş olsun...
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

flowist

.
.

volkanaydinli

Alıntı yapılan: enderege - 30 Aralık 2013, 18:56:18
Geçmiş olsun. Umarım lehine sonuçlanır.

Çok teşekkürler...
Alıntı yapılan: illisionist - 30 Aralık 2013, 18:59:00
iğreti olmuştum zaten bu siteye! hemen ben de listemden çıkarttım  :D

bu site için bana hesaplama yapma arkadaşım, paranı alsan bile helali hoş olsun...

Teşekkürler hocam ama gerek yok, riski bilerek girdim sonuçta. Yine de inceliğin için tekrar teşekkür ederim..
Alıntı yapılan: flowist - 30 Aralık 2013, 19:31:58
Ptcrs diye okumuştum, mesaj linxbux diye değişmiş. Ptcrs devam mı yani?
Bir de bazı sitelerde doğru captchaya tıkladığım halde hatalı diyor. Ben de sinir olup kapatıyorum. Evde değilim zaten, bu aralar tıklamalarda aksaklık olabilir.
Ptcrs devam şu anda, biraz korkuttu ama ödemeyi yaptı. Tık sayılarındaki düşüşün farkındayım :)

ikose

Geçmiş olsun Volkan, fena durmuyordu site çok çabuk sorun çıkardı üzüldüm  :(
Disputenin olumlu sonuçlanması dileğiyle   O:-)

volkanaydinli

Pardon Mod'um mesajınızı yeni farkettim. İyi dilekleriniz için teşekkürler....