Volkan'ın Havuzu, Toplam 885 $ Ödeme...

Başlatan volkanaydinli, 06 Aralık 2013, 01:52:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aydyar13

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 22 Nisan 2014, 11:49:57
Dalgınlıkla linki yanlış eklemiş sanırım buradan bakılalabilir 20 Nisan listesi buydu sanırım İlk mesajda vardı ;)

Havuzdan Faydalananların Güncel Tık Sayıları (20.04.2014 / 01.40) :
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AgQK1uvXfRXbdFhtc0tvWmZ3YjNNampPbmJjdUZkYmc&usp=sharing

Mod feci çalışıyor :)

volkanaydinli

Linki yeniledim, kusura bakmayın arkadaşlar.

@Hakan Mod'um teşekkürler ilginize...

obiah

dr clix scam mi oldu ? .ana sayfasında hacklendik diye yazı yazmışlar. bilgisi olan var mı?

volkanaydinli

ElisaMcCline

Önceden değilse bile, bu olaydan sonra, bir sürü dispute gelmiştir siteye.

Kamrey

volkan hocam zapbux a üye olmaya çalışırken bu hatayı alıyorum

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '-havuzu-50-iade-dilediginiz-an-odeme/', NOW(), '4400')' at line 1

hakanatik01

bu hatanın zapbuxla alakası yok gibi ama :) bizim forumda geçici bir soruna denk gelmiş olabilirsin , ilk sayfadan zapbuxı tekrar bir dene istersen ;)

Kamrey

aydyar13

Alıntı yapılan: kkarsiyakali - 25 Nisan 2014, 13:08:16
volkan hocam zapbux a üye olmaya çalışırken bu hatayı alıyorum

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '-havuzu-50-iade-dilediginiz-an-odeme/', NOW(), '4400')' at line 1

Denediniz mi sonra giriş yapmayı büyük ihtimalle üyeliğinizi alıp upline  kabul olmamıştır. Browserın ıvır zıvırı temizleyip refli linkten üye olamayı tekrar deneyin. Benzer hata bende de olmuştu.

hakanatik01

aydyar13'ün dedikleri olmazsa direkt browsera kopyalayarak dene o zaman birde bakalım ,konudan tıklama yapmadan kopyala-yapıştır :P yap linki...