Volkan'ın Havuzu, Toplam 885 $ Ödeme...

Başlatan volkanaydinli, 06 Aralık 2013, 01:52:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Herkesin canı kendine ,tek ve gerçek can digadzdır :P

Ufuko

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 05 Mayıs 2015, 00:36:54
Herkesin canı kendine ,tek ve gerçek can digadzdır :P
DigAdz mı? O ne ola ki... Site mi o?  :m

hakanatik01

Meyve.Bol vitaminli Belize civarında yetiştirilen  tropik bir meyve yedin mi tadından vazgeçilmiyor diyorlar :P useclixin amca oğlu paidvertsin kaynı. Yürü hit hayde :D (gyk)

volkanaydinli

Konuyu mu baltalıyonuz, napıyonuz anlamadım ki. :)

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

4ne1ka

Ane1kaf olarak neo ya katıldım ben de az önce, burası yeri değil ama şeyi soracaktım; taskları hangisinde yapmak daha mantıklı? burası daha çok kazandırıyor sanki ama clixde de hem günlük yüzde veriyor hem de 50$'da 5$. karar veremedim.

volkanaydinli

Üyeliğiniz hayırlı olsun. Bu konuda farklı görüşler olabilir ama benim  tercihim clixsense.

hakanatik01

Balta bizim işimiz :D

göreve göre değişir    4ne1ka şimid 0,05 verdiği göreve clixsensede 50$ olmak için yapman gereken diyelim 1000 görev 50$+5$=55$ neoda bu görev en az 0,06 olacaktır 1000 görev yapsan gene buda 60$ :P bonuslarlabile Clixsense < Neobux olacaktır :P O yüzden bana neo daha karlı gelirdi hep ama upline için clixsensede yapmak daha iyi misal burdan volkanın refi olsan clixsensede kazancın komisyon iadesi ile neoyu geçecektir.

4ne1ka

(spk) ben başta ikisinden birini seçmek zorundayız sanmıştım, beraber de idare edilebiliyormuş orası güzel. yalnız neo 1$'da %12 bonus veriyormuş bir de onu farkettim  (hp)
gören de sanacak yüzlerce görev yapıyorum  :g