Volkan'ın Havuzu, Toplam 885 $ Ödeme...

Başlatan volkanaydinli, 06 Aralık 2013, 01:52:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

utkuberk

İlkercgül gönderdiğin ticketi göndermeye çalıştım ancak gitmedi ve olumsuz cevap verdi belki başka formül vardır diye IP değiştirme hesabı kapatma gibi 8 doları isteyince account kısmında sağ altta hesap kapatma var sanırım o şekilde ölurmü sizede zahmet veriyorum ilginize teşekkür ederim rdmn benim sponsor login oluyor sanırım

bushidogi

paidverts üye olunmuştur nick : bushidogii

bushidogi

Paidverts gibi bi site ilk defa görüyorum arayüzünü felan anlamadım kısaca anlatırmısınız hocam

volkanaydinli

Alıntı yapılan: utkuberk - 26 Şubat 2016, 21:40:20
İlkercgül gönderdiğin ticketi göndermeye çalıştım ancak gitmedi ve olumsuz cevap verdi belki başka formül vardır diye IP değiştirme hesabı kapatma gibi 8 doları isteyince account kısmında sağ altta hesap kapatma var sanırım o şekilde ölurmü sizede zahmet veriyorum ilginize teşekkür ederim rdmn benim sponsor login oluyor sanırım

Bu şekilde hesabı kapatabilirsiniz sanırım, ama yine de @ilkercgul yorumlasa daha sağlıklı olur.
Alıntı yapılan: bushidogi - 27 Şubat 2016, 00:07:30
Paidverts gibi bi site ilk defa görüyorum arayüzünü felan anlamadım kısaca anlatırmısınız hocam

Hayırlı olsun, anlatması da oldukça uzun en güzeli link vereyim , ilk mesajda hemen hemen tüm sorulara cevap bulabilirsiniz.

http://www.gelirkapisi.com/onerilmeyen-siteler/paidverts/

memo87

1.49 $ ödeme alınmıştır. Bilmem kaçıncı ödemem, 6-7 oldu sanırım.

Saygılarımla.

bandanar

1.19 dolar ödeme alınmıştır. @volkanaydinli  ya çok teşekkür ederim  :)

sibumix

usta neobux tan alt uyen oldum. alt ref alma golden ve ultimate uyelik dusunuyorum ozelden gorusebilirmiyiz.

ilkercgul