Volkan'ın Havuzu, Toplam 885 $ Ödeme...

Başlatan volkanaydinli, 06 Aralık 2013, 01:52:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mckeyshout

PTCShare ref ile üye oldum, kontrol eder misiniz?
Güzel bir ptc sitesi ; https://www.adtokenz.com/keyshout

Ufuko

Alıntı yapılan: mckeyshout - 26 Haziran 2019, 03:57:11
PTCShare ref ile üye oldum, kontrol eder misiniz?
Üyeliğiniz gözüküyor  ($$)

aydyar13

ikose

volkanaydinli

Bir nevi puan. Bu puana göre, içinde bulunduğunuz yüzdelik dilim ne kadar düşükse, o kadar kazancınız artıyor. Misal % 5'lik dilimdeyseniz günde 10 sent, % 10'luk dilimdeyseniz 3 sent ekstra kazancınız oluyor. (Rakamlar sallamasyon :) )

T2000

Ufuko

ByEgcn

Ptcshare sizin referansınız ile kayıt olmuşum yeni fark ettim beni de eklerseniz sevinirim :) site nick byegcn

20 dolar yatırım yapmayı düşünüyorum ama reklam yapmam gerekiyor sanırım reklamını yapabileğim bir site yok boşa mı gidecek bu konuda yardımcı olur musunuz?

Ufuko

Alıntı yapılan: ByEgcn - 05 Temmuz 2019, 15:55:28
Ptcshare sizin referansınız ile kayıt olmuşum yeni fark ettim beni de eklerseniz sevinirim :) site nick byegcn

20 dolar yatırım yapmayı düşünüyorum ama reklam yapmam gerekiyor sanırım reklamını yapabileğim bir site yok boşa mı gidecek bu konuda yardımcı olur musunuz?
Reklam için arzu ederseniz bizim sitemizi reklam verebilirsiniz :) www.offersbux.com sitesinin sahibi bizleriz, makbule geçer açıkçası :)  (spk)

ByEgcn

Alıntı yapılan: Ufuko - 05 Temmuz 2019, 18:43:16
Reklam için arzu ederseniz bizim sitemizi reklam verebilirsiniz :) www.offersbux.com sitesinin sahibi bizleriz, makbule geçer açıkçası :)  (spk)

Hocam 20 dolar yatırım yaptım hala 0.0001 reklam geliyor bir iki tane o kadar neden acaba? 40000 bap var