Clickerjet (Scam)

Başlatan enderege, 09 Aralık 2013, 23:00:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

@bilalyuzugullu AdhitProfits'e üye olda tamam olsun.  :D

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 21 Ocak 2014, 02:26:58
Yaa birader, 1 site de kendi kendine batsın, bir çekil aradan yahu :D

allallaa yaaa söylüyoz işte nasıl olacaanı :D yol yordam da gösteriyoz halbuki :D

Alıntı yapılan: Coulers79 - 21 Ocak 2014, 02:31:09
@bilalyuzugullu AdhitProfits'e üye olda tamam olsun.  :D

o ne olaki ???  hepsini birdenmi kapsıyor ??? komple sektörümü batırmış olacaz yaani :D ne güseeeeel  O:-)

Coulers79

Hiç görmedin mi uzun sürekli bir hyip site. Bu arada CJ'de min. ödeme 20$ diyor. Resetlensinde düzelsin, daha 6$'dayım.

volkanaydinli

Site ödeme isteğimi iptal edip parayı balance'a geri aktarmış...

tolgacan86

Bugün yarın vedalaşırız o zaman..

enderege

Şimdi bakabildim bende hesaba.

Benim ödemeyide balance a geri yüklemiş. 1000RR uçmuş. :(

Dün sabah ego ödemesi yapmıştı. O zamandan beri ödeme yapmamış.

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

cihan77

Dun hesabimdaki parayi payza ile cekmek istedim gun boyu beklemedeydi ama bugun odeme yapilmadigi gibi tekrar clickerjet hesabima eklenmis tekrar cekeyim istedim ama bu seferde boyle bir sorun ile karsi karsiya kaldim asagida ingilizcesi 30 gun sonra yani 19 subatta cekebilirmisim. Odeme yapmadi ama 30 gun engel koydu. (sinir)

You only can withdraw your earnings every 30 day(s).
Next cashout available on 19th February, 2014 (03:02 PM)

enderege

Alıntı yapılan: cihan77 - 21 Ocak 2014, 12:16:35
Dun hesabimdaki parayi payza ile cekmek istedim gun boyu beklemedeydi ama bugun odeme yapilmadigi gibi tekrar clickerjet hesabima eklenmis tekrar cekeyim istedim ama bu seferde boyle bir sorun ile karsi karsiya kaldim asagida ingilizcesi 30 gun sonra yani 19 subatta cekebilirmisim. Odeme yapmadi ama 30 gun engel koydu. (sinir)

You only can withdraw your earnings every 30 day(s).
Next cashout available on 19th February, 2014 (03:02 PM)

Free üyelere ödeme aralığını 30 güne çıkarmış. Bende de 125$ vardı. Payza çekeyim dedim 200$ lık limiti 100$ çekmiş. 100$ isteyebildim. Umudum yok ama kaçacak biri bu tablolarla, balancelarla vs. uğraşmaz. Ama kullanıcılar disputeye giderse altından kalkamayabilir.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bekeli

Ne olursa olsun.
Varolan RR'lerin silinmesi inanılmaz büyük bir saçmalık  (kk)
RR kiralamamıza izin verme, AVG'leri düşür ama silmek ne demek ???

Çok fazla dispute açan olmuş. İnş. toparlar ama zor gözüküyor. Admin devam etmek istese de altından kalkamayabilir.

Edit: Bu arada keşke her site bu kadar kazandırdıktan sonra Scam olsa :P Ben bile çok sonra yatırıma geçmiştim ama kazandığımdan oldukça memnunum. İlk yatırım yapanlar çok daha fazlasını kazanmıştır. Yeni yatırım yapanlar için üzgünüm..

tolgacan86

Bende yeni yeni 19 DR elde etmiştim :P Standart olarak takılarak çok kazanacaktım, üzüldüm :P

Şimdilik önerilmeyen sitelere taşımakta fayda var sanırım, birkaç gün içinde ödeyip ödememe konusuda netleşir sanırsam?