Clickerjet (Scam)

Başlatan enderege, 09 Aralık 2013, 23:00:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Güzel siteydi umarım devam eder;

bilalyuzugullu

admin en son 7 şubat ı bekleyin demişti sanırım ??? benim dispute için zamanım kurtarıyor o tarihi :D

bekler ve bakarım 7 şubattan sonra neler olacak, ona göre açarım artık disputemi :y

hakanatik01

Aha sitenin neden bu hale geldiği belli olmuş :D

enderege

Alıntı yapılan: Tolga Can - 21 Ocak 2014, 13:41:03

Şimdilik önerilmeyen sitelere taşımakta fayda var sanırım, birkaç gün içinde ödeyip ödememe konusuda netleşir sanırsam?

Bu işin önerilmeyeni olmaz bu saatten sonra. Ya devamdır ya scam. Yarın akşama kadar ödeme yapmazsa direk scam derim. Disputemide o zaman açarım.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Arkadaşlar,
Adama güveniyor olup olmamanız ile ilgili konu. Bu kadar değişiklik boşa gibi görünmüyor.

Forumda çok kişi 7 Şubatı bekleyecek gibi görünüyor ama yazmayanlar daha çoktur tabii ki.

enderege

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 21 Ocak 2014, 17:23:29
Bu kadar değişiklik boşa gibi görünmüyor.

Bende bunu diyorum zaten. Kaçacak, ödeme yapmayacak olan adam neden böyle radikal değişiklikler yapsın?  Kendine güveniyor bence. Tek sorun açılan disputelerin altından kalkabilecek mi?

Coulers79

Benim kazanacağım bir ref contest yapsın admin, olma mı?     

tolgacan86

O yüzden en azından 7 şubata kadar beklemekte fayda var gibi, tabi yeni yatırım yapmayı düşünen arkadaşların bunu yapmasını önlemek adına bu bekleme süresinde önerilmeyen sitelere taşımak iyi bir seçenek olacaktır  ???

bilalyuzugullu

admine güvenmek yetse eyvallah da ne kadar iyi niyetlide olsa işi kotaramama ihtimalini düşünmek zorundayız :)
ben kendi adıma dediğim gibi dispute süresinin sonuna kadar beklerim enazından :y ama sadece o kadar :D
çokbişeyde değil neticede 20$ ama olsun :P  neden bırakayım. hee eğer refleri bırakaydı yerinde; birikenle reklam verip dispute açmayabilirdim aslında, ama parasını alıp refleri yoketme stratejisi hiç hoş görünmedi bana, bu konuda bekeliye katılıyorum.

dispute süresi 7 şubatı kurtarmayan arkadaşlara da dispute açıp şanslarını denemelerini öneririm.
eğer gerçekten kurtarma planı varsa bunları ödemeli bence :)

enderege

Önerilmeyen sitelere taşındı.