Clickerjet (Scam)

Başlatan enderege, 09 Aralık 2013, 23:00:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Ben bugün izlememiştim bi izleyim bakalım :)

FilmsizKalma

rahatlıkla izletti yok bir sıknıtı, ancak clickerin kendi reklam sayfadındaki yuvarlak döndü durdu :D 2 reklam bitene kadar ads kımısnı yüklemesi anca bitit :)  yanında başka sitelerde açtım

abcb

Alıntı yapılan: ikose - 10 Ocak 2014, 12:48:27
Abcb de de sorun çıkarsa , bayanlara gıcık yapıyor diycem :))

Bayanlara gıcıklık yapıyormuş :g

enderege

Bende bugünkü tıklamayı gece yaptım. Bende de bir site var zor açılan

Bu site firefoxu 20-25 sn devre dışı bırakıyor. Ama bunun sebebi virüs programı avast ta olabilir. 3-4 gün öce yeni bir güncellem yükledi. Ondan sonra başladı bu iş. Başka sitelerde "etoro" reklamıda aynı hatayı veriyor bende.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

Benim gözlemlediğim zaten son gelen güncellemelerden sonra Chrome tek sayfa kullanıyorsan hızlı sanırım artık o hızıda kalmadı ve bellek kullanımıda daha azdı ammmaaa firefox 26 ile arayıda kapatmış gibi geldi tabiki alışkanlıktan 2014'tede en çok kullanılan chrome olucaktır   :P Chrome ile dün 15 sayfa açıp denedim PC "yeteeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr" demeye başladı  :P oysaki firefoxta 40 sayfa açmışlığım var "daha ,daha" der gibiydi , yaşasın firefox :P :D daha az bellek yiyor diyenlerde ctrl+alt+del yapıp chromu görsünler :P  Clikerjetten'de banane beya :D bu konu firfox konusu değilmiydi (gyk)

ElisaMcCline

Dün gece sabaha karşı beni de çoldırttı.
Bence browser ile ilgili değil sorun. Denk gelen geliyor, gelmeyen gelmiyor o ağırlık zamanlarına.
Bugün deneme için 1 reklam tıkladım, gayet hızlıydı...

enderege

Bugün clickerjette hesapta bir tuhaflık vardı. Şu ana kadar her zamankinden az para geldi. Biraz araştırınca bir değişiklik gördüm. Upgrade tablosu değişmiş.

Kazançları doğramış.  Yeni tablo aşağıda. Kırmızı yazdıklarım eski veriler.

Bu tabloyu tanıtıma ekleyeceğim.

bekeli

Ender hocam o değişiklikler RR sınırı hariç çok önceden değiştirilmişti.
Siz upgrade aldığınızda bile o şekildeydi.
Bugün ödeme kanıtlarındaki mesajımda da yazdım.
Yeni yapılan değişiklik 4000 RR limitinin 2000 RR'ye indirilmesi.
Diğer değişiklikler yeni değil..

enderege

Alıntı yapılan: bekeli - 16 Ocak 2014, 21:34:44
Ender hocam o değişiklikler RR sınırı hariç çok önceden değiştirilmişti.
Siz upgrade aldığınızda bile o şekildeydi.
Bugün ödeme kanıtlarındaki mesajımda da yazdım.
Yeni yapılan değişiklik 4000 RR limitinin 2000 RR'ye indirilmesi.
Diğer değişiklikler yeni değil..

Peki şunu sorayım o zaman RR tıklamsı  x 0.008$ atıyorum 9$ sa benim balanceda neden 7$ var?

bekeli

Alıntı yapılan: enderege - 16 Ocak 2014, 22:04:03
Peki şunu sorayım o zaman RR tıklamsı  x 0.008$ atıyorum 9$ sa benim balanceda neden 7$ var?

Hocam tek RR tıkının yeni yapılan değişiklikle 0.008'e düşürülmediğini söyledim ben yukarda. Daha önceden düşürülmüştü. Yani o açıklama sonrasına peki şunu sorayım demenize pek anlam veremedim. Siz şu an tablonun da doğruyu göstermediğini düşünüyorsunuz. O zaman bana değil admine sormanız lazım..

Eğer RR tıkı * 0.008 kadar hesabınızda para yoksa ve bundan eminseniz admine ticket atın. Bana niye soruyorsunuz :D
Ben şimdi tekrar baktım RR tıkları 0.008 olarak gözüküyor..