AndroKazan ile ayda 500TL kazanabilirsiniz (SCAM)

Başlatan richman, 09 Aralık 2013, 23:17:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HeadSh0t

Abi hangi zamanlarda paypala ödeme yapıyorlar..

richman

Alıntı yapılan: rek_12 - 10 Aralık 2013, 01:55:16
normal adsl hatta şunu söylim tek bir reklam url yi ziyaret etmeden :D

Ben illegale bulaşmayı düşünmüyorum admin yakalarsa acımaz tüm mahallenin sisteme girişini kapatır :D Güzel güzel kazanıyoruz işte :D

richman

Alıntı yapılan: rek_12 - 10 Aralık 2013, 01:57:17
Abi hangi zamanlarda paypala ödeme yapıyorlar..

Hesabında 10TL olduğu an admin'in sisteminde ismin çıkıyor para yolluyor sen talepte bulunmuyosun. PP ödemeleri çarşamba başlıycak şans oyunları şuanda aktif.

HeadSh0t

Her kullanıcı bence kullanmamalı çünkü arka planda telefonun ziyaret ettirildigi siteler uygun siteler degil.. Bu nedenden dolayı acaba ne kadar saglam. :))

HeadSh0t

3 ayrı telefondan calıstırdım. Acaba kazancıma yansırmı ??

hamzakursad

Scam rekoru?  :D

richman

Alıntı yapılan: hamzakursad - 10 Aralık 2013, 18:11:34
Scam rekoru?  :D

Yok hocam scam değil... Adminle iletişim içindeyiz sisteme ağır bi saldırı düzenlenmiş en fazla 2 saat içinde sistem açılacak ve ödemeler yapılacak 2 saat sonra programı tekrar çalıştırabilirsiniz :)

Coulers79

richman

Site 1 saat önce geldi. Tüm misli tuttur ödemeleri yapıldı. Yarın bütün pp ödemeleri yapilacaktir. Admin uygulamanin güncellemesini yaptı eski uygulama şuan kazanç sağlamıyor 12 saat içinde google playde yeni güncelleme gözükür ve tekrar kazanmaya başlarız 10.88TL birikmiş yarın ödeme alacagım güncelleme google playde gözükünce burdan haber verecegim herkese bol kazançlar :)

Coulers79

Hocam uygulama için mobil internet şart sürekli ip değiştiği için wifi ile çalışmıyor bilgisayarda imkansız yapabilen arkadaş varsada çok büyük ihtimalle ödeme alamayacaktır.

HeadSh0t

Sanırım androkazanın havası cabuk sönmüşe benziyoru. :D