AndroKazan ile ayda 500TL kazanabilirsiniz (SCAM)

Başlatan richman, 09 Aralık 2013, 23:17:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

richman

Alıntı yapılan: rek_12 - 10 Aralık 2013, 23:45:31
Sanırım androkazanın havası cabuk sönmüşe benziyoru. :D

Google play e geldi şuan sorunsuz güncelleniyor. Herşey yolunda bugünün ödemeleride yapılmış.

hamzakursad

Alıntı yapılan: richman - 11 Aralık 2013, 00:43:01
Google play e geldi şuan sorunsuz güncelleniyor. Herşey yolunda bugünün ödemeleride yapılmış.

Benim clickler sayılmıyor. Sizde de durum aynı mı?

richman

Alıntı yapılan: hamzakursad - 11 Aralık 2013, 01:18:12
Benim clickler sayılmıyor. Sizde de durum aynı mı?

Hocam 2 admin var ikiside günlerdir uykusuz her saat online görüyorum adamları şuan güncellemeden sonraki son aksaklıkları gideriyolar günü kurtarmak yerine biraz bekletip daha sonra rahat olmamızı sağlayacaklarmış. Program birazdan düzelir :).

richman

Uygulamaya eskiden üye olan kullanıcılar köşeyi dönecek  :g Adminden açıklama geldi bu sabah itibari ile uygulama aktif ve sorunsuz çalışıyor üyelik alımları kapandı ve bir süre açılmıycak ve bu şekilde şuana kadar üye olan herkes çok iyi para kazanabilecek adminin açıklaması aşşağıdaki gibi bol kazançlar dilerim  :)

lodos2005 Nickli Üyeden Alıntı  Mesajı göster
Merhaba arkadaşlar,

program üstünde geliştirmeler yaparak hızı ve stabiliteyi maximum seviyede tutmak için çalışmalarımız bitip bugun yayına atmıştık,
şuana kadar sayım ve tıktan herhangi bir sıkıntı görmedim(ilk zamanlardaki önce güncellemeyi yükleyenler sitede sayım yaptığı programda saymadığı yazmış fakat sonraki güncellemede bu sorun düzeltilmiştir.)

nihayet program üzerindeki sorunlar çözülmüş, bizim açımızdanda sizin açınızdanda sorun kalmamıştır.

üyelikler hakkında açıklama yapmak gerekirse önceki mesajlarımda gördüğünüz üzere şubat ayı ile ilgili bir takım öngörülerde bulunmuştum,
100 telefon ile çalıştığında şubat ayına kadar bu sistemin garantisini size vermiştim. fakat konu ve sistem öyle meşhur oldu ve sevildi ki daha ilk haftadan 500 kullanıcıya ulaştığımızı söylemiştik. bu sırada nivuda en çok ilgi gören konu oldu

sistemin devamlılığı ve sürekliliği açısından kullanılmayan hesapları malesef sildik ve üye alımınıda açmadık(zaten saldırılardan dolayı kapalıydı).

şuanda 300 kişinin hesabı aktif olup telefonlarında kullanabilirler.
bu hesap kısıtlamasını sistemin daha uzun süre gitmesini ve performansı izleyerek arttırmaktır. unutmayalım ki kontrolsüz güç güç değildir. paypal için ödemelerde hala sıkıntı yaşamaktayız. sizden ricamız şans oyunu numaranızı girmeniz.

anlayışınız için teşekkürler

richman

Şuanda üyelik alımı kapalı olduğundan aktif hesaplar 100tl'den satışa sunulmuş durumda farklı formlarda   ;)

ptconur

richman

Alıntı yapılan: ptconur - 15 Aralık 2013, 02:34:42
Hocam ödeme aldın mı bu siteden?

Uygulamaya aşırı saldırı oldu bilmiyorum farklı bi formdan takip ediyormusun admin sürekli bilgi verdi her gün sürüm çıkarttı bir çok problem yaşadı gece gündüz çalıştılar bu sabah aktif ettiler uygulamayı şuan herşey stabil çalışıyor. Fakat hala pp ile anlaşamadıkları için misli ile ödeme yapıyorlar bendede misli hesabı yok. PP'yi beklemek yerine tolga hocanın misli hesabını yazdım bu akşam. Ödemeler sabah saatlerinde oluyor yarın akşam üstü paylaşırım kısmet olursa :)

HeadSh0t

erkanctk

HeadSh0t

güncel degil uygulamanın sahipleri ortalarda görünmüyor. Scam oldu herhalde