AndroKazan ile ayda 500TL kazanabilirsiniz (SCAM)

Başlatan richman, 09 Aralık 2013, 23:17:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

richman

SCAM.                                                       

AndroKazan Nedir ?

Telefonunuzdan Para Kazanmak için en iyi yol!Sadece telefonu gece sarja koyup sabaha kadar çalıştırsanız aylık 500TL kazanabilirsiniz.
Uygulama herşeyi otomatik olarak yapmakta ve 3G bağlantınızı Kullanarak arkaplanda websitelerini ziyaret etmektedir.Uygulama Sizi rahatsız edecek uygulama/reklam/ses/pop-up gibi materyeller sunmayacak ve kurmayacaktır. Yapmanız Gereken sadece uygulamayı açmak ve kullanıcı adınızı girmek.

AndroKazan Nasıl Çalışır? Bana Bir Zarar Verir mi?

AndroKazan'ın çalışma prensibi uygulama başlatıldıktan sonra arkaplanda web sayfalarını ziyaret eder, ve size Bugünki Tıklanan kısmında o gün ne kadar tıklama "Web Sayfası" Ziyareti yaptıgınız gösterir.Toplam Tıklama Miktarınıza göre hesabınızda TL'leriniz birikir belirlenen zamanlarda paranız hesabınıza yatırılır.

NOT: AndroKazan internet erişimi gerektirmektedir, WI-FI (Kablosuz İnternet) ile çalışmamakta GSM hattınızın size sunduğu 3G üzerinden çalışabilmektedir.Herhangi bi internet paketi yaptıktan sonra AndroKazan'ı kullanıp sizde kazanmaya başlayabilirsiniz.

• Birden Fazla Telefonda Tek Kullanıcı Adı yazmak Kazancı ARTIRIR !
  • 1000 TIK --> 5 TL
  • Minimum Ödeme 20 TL (YIL BAŞINA KADAR 10TL)

Ödeme Yöntemleri: PAYPAL,MİSLİ,NESİNE(ŞANS OYUNLARI)

Richman'ın yorumu

Sistem ödeme yapmakta 2 arkadaşım ödeme aldı 24 saat açık tutarsanız 15lira alabiliyorsunuz ortalama. Yapmanız gereken şey inanılmaz basit google play'den bir program indiriyosunuz virüs taramasını yaptım tamamen temiz. Çok basit bir program üye no kısmına linkten üye olduğunuz nick i yazıyosunuz ve programı başlat diyorsunuz sonra siteden anlık kazancınızı takip edebiliyorsunuz. İnternetim yok diyenler internet yapmalı kesinlikle avea da hesapladım ortalama yatırdığın internet parasının 10 katını hatta daha fazlasını veriyor. 1TL başına 10MB harcıyor.

Programdan görüntüler program çok sade üye kodunuzu(siteden üye olup nick alacaksınız) yazıyorsunuz ve birdaha ellemiyorsunuz kasmıyor benim telefonumda hiç. Programın açık olduğunu bile hissetmezsiniz çok basit ve kazançlı bir program.

Siteye üye olmak oldukça basit bir kaç şey soruyor. Şans oyunu numaranız yazan yere PP adresinizide yazabilirsiniz.[/color]

Anlamayan arkadaşlara ayrıntılı olarak bilgi vereceğim bana pm ile ulaşabilirsiniz  :)

Bu linkten kayıt olursanız destek olmuş olursunuz şimdiden herkese bol kazançlar ve teşekkürler

ptconur

richman

bilalyuzugullu

kaydı pc den yapıp, sonra telden programı indirip nicki yazsak olurmu  ???

richman

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 10 Aralık 2013, 00:20:14
kaydı pc den yapıp, sonra telden programı indirip nicki yazsak olurmu  ???

Öyle zaten hocam pcden kaydı yapıp telefondan programı indiriyoruz programı açıp siteden aldığımız kullanıcı adını giriyoruz.

bilalyuzugullu

+1 kayıt tamam  :y referans kısmında richman ismini veriyor zaten  (a)

richman

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 10 Aralık 2013, 00:38:07
+1 kayıt tamam  :y referans kısmında richman ismini veriyor zaten  (a)

Çok teşekkürler hocam kısa zamanda bende epey para birikti Onur'da şuan çalıştırdı programı sürekli hesap artıyor :)

HeadSh0t

bir arkadas bu uygulamanın apk uzantılı dosyasını bir yerlere upload edebiirmi ??

richman

Alıntı yapılan: rek_12 - 10 Aralık 2013, 00:55:59
bir arkadas bu uygulamanın apk uzantılı dosyasını bir yerlere upload edebiirmi ??

Buyrun hocam :)

Zaten google play'a androkazan yazınca çıkıyor :)

hamzakursad