G.K. Ortak Yatırım Grubu No:2

Başlatan tolgacan86, 09 Aralık 2013, 23:23:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

ens evdiğim grup olucak :D

Edit:Paypal olarak yollayabileceğimi belirtmiştim olmadı biri yerime payza verebilirse memnun olurum ben ona paypal atayım :)

anreials

Bende katılabilirim ama Mart tan sonra aktif olamicam problem olur mu?

ballondor

üyelik tamamdır tolgacan kontrol edermisin problem olmasın,

ödemeyide az sonra tamamlayacagım ;)

tolgacan86

ballondor üyelik görünüyor tamamdır. Uniquehero ücret alınmış, richman bildirdi :y

@anreials; Hoşgeldiniz forumumuza, grubumuza katılım sağlayabilirsiniz tabiki. Ayrıca hergün buradanda durumu takip edebilirsiniz ;)

ikose

(gyk) olacak ama çok eğlenicez galibaaaa, hayırlı olsun şimdiden herkese..  (p)

ptconur

Grup hayırlı olsun arkadaşlar bu ara işlerim biraz karışık o yüzden konuya geç dahil oldum. Gruba ben de 10$ ile katılabilirim. ( kabul ederseniz 6$ ı haftaya gönderebilirim şu an çıkışmaz :) yok olmaz derseniz 4$ ile devam ederim sorun olmaz) ayrıca siteye üyeliğim büyük ihtimalle de suspended olmuştur. Dr desteği de sağlarım

tolgacan86

Alıntı yapılan: ptconur - 10 Aralık 2013, 19:22:28
Grup hayırlı olsun arkadaşlar bu ara işlerim biraz karışık o yüzden konuya geç dahil oldum. Gruba ben de 10$ ile katılabilirim. ( kabul ederseniz 6$ ı haftaya gönderebilirim şu an çıkışmaz :) yok olmaz derseniz 4$ ile devam ederim sorun olmaz) ayrıca siteye üyeliğim büyük ihtimalle de suspended olmuştur. Dr desteği de sağlarım

Tamamdır onur hocam, haftaya tam olarak aramıza katılırsın ;)

volkanaydinli

Ne yapsam olmuyor arkadaşlar, site açılmıyor bende :(

bilalyuzugullu

ben girdim ve tıklıyom şimcik :)  sabah üye olmuştum bu 2. parti tık  :y  reset 17:40 gibi enteresan bi saatte olunca  :D

6il9in

@Tolga Can Aktivasyonu yaptım refin olarak gözüküyor muyum..

6il9in +1