G.K. Ortak Yatırım Grubu No:2

Başlatan tolgacan86, 09 Aralık 2013, 23:23:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ballondor

volkanaydinli

hakanatik01

Devam demeyenler gruptan çıktılar anlamımı oluyor peki :P çünkü devam yazılmadıysa buraya sana pmle ulaşmışlardır değil mi? :P :))
devam edicekler neden özelden yazmıyor :P :D
bu arada devam  :D

Ama yönetimde eksik gördüğüm kısmı da yazayım sadece RR bilgilerini vs. girmeyek arada Pm'le "nassınız ortaklar"  falan diyede soralım (gyk)
Bunca iş güç arasında bunlada ilgilenmene şapka çıkarılır anca ortak Emeklerine sağlık diyem (yvr)

tolgacan86

Aslında ben ayrılmak isteyen yada izleyeceğimiz stratejide farklı bir fikri olan varsa yazsın demiştim ama benim belirttiğim 2 grup dışında kalanlar devam etmek istediklerini yazmışlar :D

En çokda Sümer abiye (sumercan) şaşırdım, adam grupta bile değil :)) :)) :))

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Tolga Can - 30 Ocak 2014, 00:47:27
Aslında ben ayrılmak isteyen yada izleyeceğimiz stratejide farklı bir fikri olan varsa yazsın demiştim ama benim belirttiğim 2 grup dışında kalanlar devam etmek istediklerini yazmışlar :D

En çokda Sümer abiye (sumercan) şaşırdım, adam grupta bile değil :)) :)) :))

:))

1000$ı duyunca, olmak istemiş yahu :D NE var bunda şaşıracak :))

Çıkacak varsa onu alalım bari yerine, aklında olsun :)

yingyang16

Ben devam etmiyorum arkadaşlar  ;) Devam etmeme sebebimin hiç bir kişisel nedeni yok  ;)

Edit...Gruba destek tıklarına elimden geldiğince devam ederim :)

tolgacan86

Arkadaşlar ödememiz geldi, 3 gün daha bekleyecek para, 3 gün sonra bir paket daha yolcu olacak ondan sonra yeniden almaya başlayacağım bu sürede ayrılmak isteyenler bildirmeye devam edebilir. Kimseye sebebini sormuyorum :)  :y YingYang hocama payı gönderildi çok teşekkür ederiz katkılarından dolayı :) Arkadaşlar özellikle belirteyim, bu bir tepki mesajı felan değil, özellikle vurguluyorum sebep sormuyorum diye ki çıkmak isteyen varsa rahat hareket etsin diye.. ;)

abcb

Alıntı yapılan: sumercan - 29 Ocak 2014, 03:55:43
Ne istiyorsanız yapın ! Yalnız 1.000 $ olduğunda benim paramı yollayın ...

Bence de muhteşemdi  :g Prizecan sana  (eht) demiyorum ama okuduğumda yazmamıştım, Togican yazmasa yine yazmayacaktım  :g
Prizecan, fırça atarsan bana değil Tomrukcan'a at fırçanı  :g

hamzakursad

Alıntı yapılan: Tolga Can - 30 Ocak 2014, 10:36:32
Arkadaşlar ödememiz geldi, 3 gün daha bekleyecek para, 3 gün sonra bir paket daha yolcu olacak ondan sonra yeniden almaya başlayacağım bu sürede ayrılmak isteyenler bildirmeye devam edebilir. Kimseye sebebini sormuyorum :)  :y YingYang hocama payı gönderildi çok teşekkür ederiz katkılarından dolayı :) Arkadaşlar özellikle belirteyim, bu bir tepki mesajı felan değil, özellikle vurguluyorum sebep sormuyorum diye ki çıkmak isteyen varsa rahat hareket etsin diye.. ;)
Hertürlü +1 im hocam :) AVG ler düzelsinde ortalık biraz şenlensin  :P

yingyang16

Alıntı yapılan: Tolga Can - 30 Ocak 2014, 10:36:32
YingYang hocama payı gönderildi çok teşekkür ederiz katkılarından dolayı :)

Emeklerin için asıl ben teşekkür ederim  ;)