G.K. Ortak Yatırım Grubu No:2

Başlatan tolgacan86, 09 Aralık 2013, 23:23:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hamzakursad

Ne yalan söyliyim ben de para yok sanıyordum  :D

Tolga hocam para globalbuxtaydı da bizi mağdur etmemek için kasada $250 var demiyorsun değil mi? ???

abcb

Başka itiraf etmek isteyen varmı  :g

ElisaMcCline

Tolga,
Öncelikle tüm emeklerin için teşekkürler ... :) :y

Hesabın banlanmaması için, bir sitesinden kazanıp diğer sitesine tüm paranı bağış yapmanı isteyen bir adminden bahsediyorsak,
bence sen gereksiz yere kendini üzüyosun. Öncelikle bu konuda hem fikir olalım.
Eminim ki hiçkimse de aksini düşünmüyordur.

Sorumluluk ve liderlik gereği bu durumu da üzerine alman anlamsız ki farklı bir şekilde (gerekleçeyle) de olsa benzer bir durumu Bekeli arkadaşımızla yaşadık.
Bekeli de kendini yönetim ve liderlik dolayısıyla bazı konularda sorumlu tuttu,
Şimdi sen de aynı şeyi yapıyorsun.

Senin ve bu konuda belirli bir tecrübeye sahip herkesin diğerlerine hatırlattığı üzere;
Kaybettiğimizde üzülmeyeceğimiz rakamlarla bu işe giriyoruz ve herkes bunun bilincinde. Olmayan 1$ ını dahi hiçbiryere harcamasın zaten.

İkinci konuya gelince:
Ben de paramız olduğunu bilmiyordum. Ve paramızın olduğunu bize ispat etmek için biraz uğraşman gerekebilir.
Hadi ben sizlerin kontrolünüzdeki konuları takip etmiyorum son dönemde. Ama takip eden arkadaşların da haberi yok ???
Nasl oluyo da şimdi paramız oluyor ve bunu nasıl soru işareti kalmadan anlatırsın ? Bilemedim şimdi :)

Ben bu konuda ciddi ciddi bilgi bekliyorum.

Herkese geçmiş olsun :)

hamzakursad

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 26 Mart 2014, 22:16:30

İkinci konuya gelince:
Ben de paramız olduğunu bilmiyordum. Ve paramızın olduğunu bize ispat etmek için biraz uğraşman gerekebilir.
Hadi ben sizlerin kontrolünüzdeki konuları takip etmiyorum son dönemde. Ama takip eden arkadaşların da haberi yok ???
Nasl oluyo da şimdi paramız oluyor ve bunu nasıl soru işareti kalmadan anlatırsın ? Bilemedim şimdi :)

Ben bu konuda ciddi ciddi bilgi bekliyorum.

Herkese geçmiş olsun :)
+1  :y

bilalyuzugullu

evet kanıt isterük :D  ama şantaj montaj olmayacak ona göre :D 

sicher

Hocam ellerinize sağlık sonuçta böyle bir durumu üstlenerek zaten en büyük fedakarlılığı yaptınız kazanmasak bile sıkıntı olmazdı zaten hem düşük meblağlarla yatırım yaptık hemde ekip halinde birşeylerin yapılabilirliğini gördük...

tolgacan86

Arkadaşlar yorumlar için teşekkür ederim.. Cidden kasamızda para var, payzada bekliyor.. İstatik sayfasındaki ilk mesaja bakarsanız orada bilgiler var dediğim gibi. İki kere para çekimi yaptık ve birde ikose $3'lık grid reklamı sattık. Toplam çekilen miktarlar aşağıda yazıyor bu çekilen miktarların ödeme kanıtlarını paylaştım zaten.. Yalnız burada çekilen tutarlarda parantez içine yazdığım rakamlar payzanın kesintisi sonucu net elimizde kalan miktar oluyor. Yani $287,69 gibi bir rakam çektik toplamda. Daha sonra hem yatırıma devam etmek hemde payza-paypalı eşitlemek için $24.15 'lik payzadan deposit yapıldı. Birde yingyang hocam ayrılmak istediğinde onun payını hesapladım ve $12.77 gönderdim. Onun dışında bu çekimlerdeki paralar aynen bende durmaktadır. Tekrar paranın tamamı yatırılmadı siteye, $24 yatırdık, geri kalanını hep sitedeki ref getirileri ile almıştık.. Son çekmeye çalıştığımız $125'lik ödemede gelseydi tadından yenmeyecekti ama işte :(

Uzun lafın kısası payzada kasamızda paramız var. Hepinize iyi niyetinizden ötürü ayrıca teşekkür ederim. İlk baştaki grup ve istatistik konusundaki muhabbet sonradan azalsada genede başlarda eğlendiğimizi düşünüyorum ;)

Yatırımlar ve Fiyatları:
VIP (180 Days) Üyelik ==> $49.95 (12.12.2013) (paypal)
200 RR 90 Günlük Uzatma ==> $115.2 Account Balance'dan yapıldı. (05.01.2014)
Ödeme işlemcileri eşitlemek için $24.15 Payzadan deposit yapıldı. (29.01.2014)
YingYang'a gruptan ayrıldığı için hakettiği $12.77 gönderildi. (30.01.2014)
200 RR alındı ==> $40 Purchase Balance'taki para ile alındı. (04.02.2014)
200 RR alındı ==> $42 Account Balance'taki para ile alındı. (08.02.2014)
200 RR alındı ==> $44 Account Balance'taki para ile alındı. (12.02.2014)
İkose'ye $3 değerinde GlobalGrid Reklamı verildi, paypaldan $3 alındı. (22.02.2014)

Toplam Yatırım: $194
Toplam Para Çekimi: $25.30 ($24.42) + $267.19 ($260.27) + $3 (ikose- paypal) = $295.49 ($287,69)
Kasa: $250.77

hamzakursad

Tolga Hocam biz buraya kişi başı ne kadar yatırdık? :D önemli olduğundan değilde, önemsiz olduğundan unuttuğum için soruyorum :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hamzakursad - 27 Mart 2014, 00:15:09
Tolga Hocam biz buraya kişi başı ne kadar yatırdık? :D önemli olduğundan değilde, önemsiz olduğundan unuttuğum için soruyorum :)

İlk mesajda yazıyor :)

Bu arada, yok mu yahu yeni site :) Hazır para var toplu :)
Devam etmek istemeyenler çıkabilir tabii ki . Ama ilk fırsatta yine toplanacak yine bu para, al-ver uğraşmayalım mı acaba dedim :)

hamzakursad

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 27 Mart 2014, 00:24:04
İlk mesajda yazıyor :)

Bu arada, yok mu yahu yeni site :) Hazır para var toplu :)
Devam etmek istemeyenler çıkabilir tabii ki . Ama ilk fırsatta yine toplanacak yine bu para, al-ver uğraşmayalım mı acaba dedim :)

İlk mesajda yazacağı aklıma gelmedi :P sağolasın  :g