G.K. Ortak Yatırım Grubu No:2

Başlatan tolgacan86, 09 Aralık 2013, 23:23:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sicher

Harbiden haa yakınlarda varsa site payımıza düşen meblağları tolga açıklasın ve o siteye yatıralım gene devam edelim yani

6il9in

Açıkçası hesabimizda para oldugunu bende bilmiyordum. Ama formda soyle bir kanit buldum.  :D Tolga hocam durmadan acuklama yapacak yoksa bizi inandirmak icin.

Alıntı yapılan: Tolga Can - 04 Mart 2014, 10:11:45
ÖDEMELER PAYZA İLE OLACAKTIR. Ancak çok ısrarcı olunursa paypal için, GlobalBux grubuna ait kasadaki payza halen durmakta, gruba sorulur genel anlamda herkes tamam derse, payza-paypal takasını oradan gerçekleştirmekte yardımcı olurum sizlere..

Bu kanit Tolga hocamin haftalık probux reklam kampanyasinin ilk yazisindan alinmistir.

Yeni site olabilir zaten hergun yenileri aciliyor ve kapaniyor bekleyebiliriz bence.

tolgacan86

O yüzden öncelikle sordum farklı bir fikir plan yoksa dağıtayım diye, kasamızda paramız var arkadaşlar, $250.77.. Bu para bizim elimizde, cidden.. Bilgin'in paylaştığı alıntıda zaten var olduğunu belirtmiştim. :)

Kimin ne kadar gönderdiği (hisse bazında) diğer bilgisayarımda not almıştım, onuda  eşim okulda bırakmış dün getirmemiş bakamadım, bu akşam bakarım kimin payı ne kadar oluyor buraya belirtirim....

ikose

Şok ve şaibeli görüntü bulundu, nasıl atlamışız bunu  :g   (eht) işte  :))

fkork

fkork

Kamrey

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 26 Mart 2014, 22:16:30
Tolga,
Öncelikle tüm emeklerin için teşekkürler ... :) :y

Hesabın banlanmaması için, bir sitesinden kazanıp diğer sitesine tüm paranı bağış yapmanı isteyen bir adminden bahsediyorsak,
bence sen gereksiz yere kendini üzüyosun. Öncelikle bu konuda hem fikir olalım.
Eminim ki hiçkimse de aksini düşünmüyordur.

Sorumluluk ve liderlik gereği bu durumu da üzerine alman anlamsız ki farklı bir şekilde (gerekleçeyle) de olsa benzer bir durumu Bekeli arkadaşımızla yaşadık.
Bekeli de kendini yönetim ve liderlik dolayısıyla bazı konularda sorumlu tuttu,
Şimdi sen de aynı şeyi yapıyorsun.

Senin ve bu konuda belirli bir tecrübeye sahip herkesin diğerlerine hatırlattığı üzere;
Kaybettiğimizde üzülmeyeceğimiz rakamlarla bu işe giriyoruz ve herkes bunun bilincinde. Olmayan 1$ ını dahi hiçbiryere harcamasın zaten.

İkinci konuya gelince:
Ben de paramız olduğunu bilmiyordum. Ve paramızın olduğunu bize ispat etmek için biraz uğraşman gerekebilir.
Hadi ben sizlerin kontrolünüzdeki konuları takip etmiyorum son dönemde. Ama takip eden arkadaşların da haberi yok ???
Nasl oluyo da şimdi paramız oluyor ve bunu nasıl soru işareti kalmadan anlatırsın ? Bilemedim şimdi :)

Ben bu konuda ciddi ciddi bilgi bekliyorum.

Herkese geçmiş olsun :)

+1 elisa hocamın yazdıklarına
+1 yeni siteye

bilalyuzugullu

o zaman alın size taptaze bi registered company :D  https://www.torobux.com/  değerlendirmeyi düşünürsek diye kayıt olmadım.

olmazsa tolgacan bi değerlendirme yapar ve uygun gelirse onun refi olurum diyerekten :D

6il9in

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 29 Mart 2014, 15:30:36
o zaman alın size taptaze bi registered company :D  https://www.torobux.com/  değerlendirmeyi düşünürsek diye kayıt olmadım.

olmazsa tolgacan bi değerlendirme yapar ve uygun gelirse onun refi olurum diyerekten :D

Bizim yapacağımız yatırımı kaldırabilirmi site  :D