G.K. Ortak Yatırım Grubu No:2

Başlatan tolgacan86, 09 Aralık 2013, 23:23:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: fkork - 19 Nisan 2014, 00:10:00
kafam karıştı ya... şimdi parayı almayıp başka grupta devam edebiliyor muyuz?

Bize değil, direk oraya gönderecek yani alacağını ;)

hakanatik01

oo hayatın anlamını banlanmakla sorgulayan fkork hocada gelmiş :P nerede kalmıştık ? :)) :D
Alıp başka gruba geçiyoruz :) Yeni gruplardan, fuesbux grubu kesin olacak,getprofit ve global ne olacak hala bende anlamadım :) arada zapbux konusu geçiyor o nedir hiçbir fikrim yok...

fkork

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 19 Nisan 2014, 00:15:53
oo hayatın anlamını banlanmakla sorgulayan fkork hocada gelmiş :P nerede kalmıştık ? :)) :D
Alıp başka gruba geçiyoruz :) Yeni gruplardan, fuesbux grubu kesin olacak,getprofit ve global ne olacak hala bende anlamadım :) arada zapbux konusu geçiyor o nedir hiçbir fikrim yok...

Elisa hocanın san ban yetkisi teslim etmeyecek kadar duyarlı bir yönetici olduğunu bilmesem tedirgin olurdum belki :P

iyi iyi, dursun, direk oraya geçeriz... :)

hakanatik01

Alıntı yapılan: fkork - 19 Nisan 2014, 00:21:12
iyi iyi, dursun, direk oraya geçeriz... :)
Elini çabuk tut son yazdıklarından sonra barınman zor forumda kötü haberlere bunuda ekletirim :P :D Yeni fusebux konusuna alımlar başlamıştı aklına yatarda gelmek istersen grubun konusuna yaz istersen ,sen olmasan bile tolga direkt  senin adına  oraya yollasın herhangi bir gruba girmeyi düşünmüyorsan da sana yollasında kurtulsun,zorla para dağıtılıyor alan yok :D

fkork

vasiyetimdir,
olur da bu hakacu ban butonunu bulmayı başarırsa  siteye girememe durumunda tolgacan benim adıma fusebuxa yatırım yapa, olurda ziyade-i hacet mikdarunca akçe dağulur ve dahi zat-ı ı iştigal-dide penahlarını haberdar eylemek gayrımümkin olursa bir heyr-ı kesire medar bir  vakf-ı hayrat ihya olunup fakir fukaraya taraf-ı şahanemüzden.........

hakanatik01

Şair burada "Payımın hakacu adına fusebuxa aktarılmasını rica ederim" diyor

6il9in

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 19 Nisan 2014, 00:56:56
Şair burada "Payımın hakacu adına fusebuxa aktarılmasını rica ederim" diyor

Sen ve Fuse hee  :D

hakanatik01

şair öyle diyor ben değil :P kesinleşsin gruplarda hepsine girecezde tam anlayamadım konuları uzak duruyorum :) nouma hoca fuse için 29'una kadar süre verdi erken gelipte napıcam :P :D

tolgacan86

kkarsiyakali'yada ödemesi gönderildi, son paypal ödemesi gitti, bundan sonrası payza :)

ElisaMcCline (red)
volkanaydinli (ok)
Tolga Can  (ok)
ırmakk  (ok)
FilmsizKalma  (ok)
universitely76  (ok)
ballondor  (ok)
abcb (red)
ikose  (ok)
ptconur (ok)
enderege  (ok)
hamzakursad  (ok)
kkarsiyakali (ok)
hakanatik01  (ok)
sicher  (ok)
bilalyuzugullu  (ok)
YingYang  (ok)
bilqin (red)
Uniquehero (red)
fkork  (red)
anreials  (red)

tolgacan86

Elisa hocam ve uniquehero'nun paylarıda gönderildi.. Arkadaş alsanıza paranızı harcayacam sonra o olacak haa... :D

ElisaMcCline (ok)
volkanaydinli (ok)
Tolga Can  (ok)
ırmakk  (ok)
FilmsizKalma  (ok)
universitely76  (ok)
ballondor  (ok)
abcb (red)
ikose  (ok)
ptconur (ok)
enderege  (ok)
hamzakursad  (ok)