GlobalBux İstatistikleri (SCAM)

Başlatan tolgacan86, 12 Aralık 2013, 19:18:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hamzakursad

Alıntı yapılan: Tolga Can - 05 Ocak 2014, 22:28:19
Bende çok geç açılma yada açılmama problemi uzun süredir hiç olmadı.. Ama bu tarz sıkıntı olmuyor değil.. Arada bir yenileyince sayfayı geliyor..

Para çekimi konusunda ortak yatırım grubuyla birlikte yatırım yapıp RR aldıktan sonra hiç para çekmedik henüz, hesabı istenilen standarta oturtamadık çünkü. Ama siteye ilk bireysel yatırım yaptığım zamanlarda (mayıs-haziran 2013) civarında $74 çekmiştim..

Sitenin ödeyip ödemediğini ölçmek ve payza-paypal yatırım miktarını eşitlemek için payza'ya $25.3 ödeme talebi yaptım, gelince aynen geri yatıracağım. İnşallah eskiden olduğu gibi RR tık değerlerinde düşüş yaşamayız ödemeden sonra. Hayırlısı olsun hepimize şimdiden..

Hocam ödeme gelince (inşallah geliyordur  :D) , ödemenin gelme süresinide paylaşırsanız sevinirim. Eğer ki RR tıkları da düşmezse çok güzel olur  :P

tolgacan86

İlk aldığımız 200 'lük ref paketi 90 gün uzatıldı.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Tolga Can - 06 Ocak 2014, 00:23:03
İlk aldığımız 200 'lük ref paketi 90 gün uzatıldı.

Aslında AVG ler düşerse iyi bir hamle olmayabilir mi diye düşündüm şimdi ???

tolgacan86

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 06 Ocak 2014, 00:25:27
Aslında AVG ler düşerse iyi bir hamle olmayabilir mi diye düşündüm şimdi ???

$25.3 çekebilmek için zaten $167 purchase balanceye aktarıldı

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Tolga Can - 06 Ocak 2014, 00:26:55
$25.3 çekebilmek için zaten $167 purchase balanceye aktarıldı

Ehehe, ona da mı kızıyor ki :D

OK :y

ballondor

tolga hocamım recyle politikası varken ben avglerin düşmesine ihtimal tanımıyorum :)

tolgacan86

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 06 Ocak 2014, 00:27:50
Ehehe, ona da mı kızıyor ki :D

OK :y

Para çekiminde account balance tamamı çekiliyor, madem para çekimi denemesi yapacağız, bari gönülleri rahatlatmak dışında bir amaca daha hizmet etsin paypal payza eşitlensin diye ihtiyaç miktarı kadar çekerek kalan kısımla yapmaya çalıştığımız işe devam etmek en güzel seçenekti.

tolgacan86

Alıntı yapılan: ballondor - 06 Ocak 2014, 00:30:50
tolga hocamım recyle politikası varken ben avglerin düşmesine ihtimal tanımıyorum :)

Para çekimi sonrası olası dibe vuruşta işede yarar mı bakarız artık

ElisaMcCline

Yaa, daha önce söylenenler yüzünden ben tereddüt ettiğim için yazdım...

Keyifleri kaçırmayalım yahu :) hadi hadi (dnsz)

FilmsizKalma

Keşke çekim yapmasaydik. Madem çekim yapacaktik hepsini cekeydik.ve geri yatirsaydik 90 gün uzatma ref alim planlarimizi ve balance birikim planlarimizi etkileyecek mi :((