GlobalBux İstatistikleri (SCAM)

Başlatan tolgacan86, 12 Aralık 2013, 19:18:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Yapayım, aklı başına gelmezse de Tolga'ya gönderirim  :g

ikose

Alıntı yapılan: abcb - 24 Şubat 2014, 15:32:25
Yapayım, aklı başına gelmezse de Tolga'ya gönderirim  :g
Bilgine gönder bu aralar elinden sopa eksik olmuyor, güzel hallediyor o :g

abcb

Bilgin bexbuxla kafayı bozdu diye duymuştum en son  :g şu andaki durumundan haberi olan varmı  :g

tolgacan86

Yoğunluktan uzun süredir bilgi paylaşmıyordum genel durumu anlatayım;

RR AVG'lerimizi bir ara recycle ile düzeltmeye çalıştım ama başarılı olamadım, kademeli olarak AVG'ler düşmekte. Bende boş yere recycle yapmaktan vazgeçtim, akışına bıraktım. Alttaki resimdede görüyorsunuz, AVG'lerin düşüşünü. Şimdi yeniden RR'leri salacağım ard arda, daha sonra biriken paranın bir kısmını çekip kalan kısmıyla yeniden 200 RR alacağım. Çektiğimiz para kasamızda dursun yine ;)

Geçen haftaki yoğunluğumda, hiç tık kaçırmadım onu belirteyim, 4 tıkta olsa günlük tamamladım. Hesabımızda şu anda $132 var, günlük ortalama $5 civarında artış var. 2 gün sonra ilk 200 RR'yi salıyorum, 6 gün sonra ikinci 200 RR'yi salıyorum, 11 gün sonra üçüncü 200 RR'yi salıyorum, son kalan 200 RR'lik pakettede önce recycle yaparak topladıktan sonra yeniden 200 RR daha alıp duruma göre devam / tamam belirleriz.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Tolga Can - 04 Mart 2014, 10:30:07
Yoğunluktan uzun süredir bilgi paylaşmıyordum genel durumu anlatayım;

RR AVG'lerimizi bir ara recycle ile düzeltmeye çalıştım ama başarılı olamadım, kademeli olarak AVG'ler düşmekte. Bende boş yere recycle yapmaktan vazgeçtim, akışına bıraktım. Alttaki resimdede görüyorsunuz, AVG'lerin düşüşünü. Şimdi yeniden RR'leri salacağım ard arda, daha sonra biriken paranın bir kısmını çekip kalan kısmıyla yeniden 200 RR alacağım. Çektiğimiz para kasamızda dursun yine ;)

Geçen haftaki yoğunluğumda, hiç tık kaçırmadım onu belirteyim, 4 tıkta olsa günlük tamamladım. Hesabımızda şu anda $132 var, günlük ortalama $5 civarında artış var. 2 gün sonra ilk 200 RR'yi salıyorum, 6 gün sonra ikinci 200 RR'yi salıyorum, 11 gün sonra üçüncü 200 RR'yi salıyorum, son kalan 200 RR'lik pakettede önce recycle yaparak topladıktan sonra yeniden 200 RR daha alıp duruma göre devam / tamam belirleriz.

:y
Eline sağlık ve bilgiler için teşekkürler Tolga :)

tolgacan86

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 05 Mart 2014, 17:08:42
:y
Eline sağlık ve bilgiler için teşekkürler Tolga :)

AVG'ler coşmayınca konuya ilgide azaldı herhalde, adam taaa Kievlerden kalkıp geliyor cevap yazıyor, bizim memlekette hergün gören arkadaşlar birşey yazmıyor :D :D

sicher

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Tolga Can - 06 Mart 2014, 10:59:54
AVG'ler coşmayınca konuya ilgide azaldı herhalde, adam taaa Kievlerden kalkıp geliyor cevap yazıyor, bizim memlekette hergün gören arkadaşlar birşey yazmıyor :D :D

He yaw, çok yordu ama ne yapalım artık :P :D

tolgacan86

Arkadaşlar ref alımı ve recycle için account balancedan bir miktar para ayırılmış kalan para (~$125) paypala talep edilmiştir, gereğini bilgilerinize arz ederim :)

hamzakursad

Alıntı yapılan: Tolga Can - 16 Mart 2014, 16:12:22
Arkadaşlar ref alımı ve recycle için account balancedan bir miktar para ayırılmış kalan para (~$125) paypala talep edilmiştir, gereğini bilgilerinize arz ederim :)

Hayırlı olsun Tolga Hocam :) Bende farkedildiği üzere AVG düşüşleri nedeniyle bilgi paylaşımını bırakmış durumdayım. hesapta biriken paranın $20 ını her ihtimale karşı PB ye aktarıp kalan $210 u sabah istedim :) %262 ROI ile iyi kâr ettiğimi düşünüyorum :) Şimdilik Globalbux sayfasını kapamış bulunmaktayım.