GlobalBux İstatistikleri (SCAM)

Başlatan tolgacan86, 12 Aralık 2013, 19:18:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Tolga Can - 16 Mart 2014, 16:12:22
Arkadaşlar ref alımı ve recycle için account balancedan bir miktar para ayırılmış kalan para (~$125) paypala talep edilmiştir, gereğini bilgilerinize arz ederim :)

Hadi hayırlısı :)

Alıntı yapılan: hamzakursad - 16 Mart 2014, 16:33:16
Hayırlı olsun Tolga Hocam :) Bende farkedildiği üzere AVG düşüşleri nedeniyle bilgi paylaşımını bırakmış durumdayım. hesapta biriken paranın $20 ını her ihtimale karşı PB ye aktarıp kalan $210 u sabah istedim :) %262 ROI ile iyi kâr ettiğimi düşünüyorum :) Şimdilik Globalbux sayfasını kapamış bulunmaktayım.

Maaşallah diyelim o zaman :) :y

tolgacan86

Arkadaşlar üzgünüm, admin paypala parayı istedikten sonra hesabı banlandı parayıda göndermiyor... Açsın diye normalde asls yapmayacağım şeyi yapıyorum grup hesabı olduğu için, neredeyse ayaklarına kapanacam ama hala açmıyor :(

ikose

Alıntı yapılan: Tolga Can - 21 Mart 2014, 10:00:29
Arkadaşlar üzgünüm, admin paypala parayı istedikten sonra hesabı banlandı parayıda göndermiyor... Açsın diye normalde asls yapmayacağım şeyi yapıyorum grup hesabı olduğu için, neredeyse ayaklarına kapanacam ama hala açmıyor :(
ban sebebin neymiş Tolga :(

Bu arada, geçmiş olsun ama hiç önemli değil, yeterki senin canın sağ olsun  :y

hamzakursad

Alıntı yapılan: Tolga Can - 21 Mart 2014, 10:00:29

Geçmiş olsun :( Cidden ban sebebi neymiş ya?  (hydr)

FilmsizKalma

enderege

Resbux disputesinin olumsuz sonuçlanması bu adminin niyetinin kötü olduğunun ispatıydı zaten. Herkese geçmiş olsun.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

HeadSh0t

hakanatik01

bence ban sebebin  aklıma gelen resbux :P dispute açarsın ha :D

Sağlık olsun canınıda sıkma scamda olabilirdi site önümüzdeki sitelere bakarız artık ;)

hamzakursad

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 21 Mart 2014, 14:58:06
bence ban sebebin  aklıma gelen resbux :P dispute açarsın ha :D

Sağlık olsun canınıda sıkma scamda olabilirdi site önümüzdeki sitelere bakarız artık ;)

Benim de aklıma ilk gelen bu oldu  :D

tolgacan86

Evet; ban sebebi olarak; resbux globalbux'ın kardeş sitesidir, aynı paypal hesabını kullanıyoruz, orada açtığınız disputeden dolayı hesabınız banlandı diyor.. :(