GlobalBux İstatistikleri (SCAM)

Başlatan tolgacan86, 12 Aralık 2013, 19:18:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sicher

Alıntı yapılan: HaMZaKuRSaD - 05 Mayıs 2014, 20:41:17
Ben bu sefer kesin kararlıyım, en az $500 birikmeden çekmeyecem parayı :D

Hocam ben 500 RR den sonra çekeyim diye düşünüyorum 2000 sınırına dayayayım mı ne dersiniz

bilalyuzugullu

yalnız burda ref sınırı 4000 sicher :D illa sınırları zorlıycam diyosan bilgine :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 06 Mayıs 2014, 00:47:03
yalnız burda ref sınırı 4000 sicher :D illa sınırları zorlıycam diyosan bilgine :D

Yahu, 2000 adamın kendi sınırı :P Karıştırmasana adamın kafasını :D

sicher

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 06 Mayıs 2014, 00:55:26
Yahu, 2000 adamın kendi sınırı :P Karıştırmasana adamın kafasını :D

:D :D

hamzakursad

Para çekince AVG ler düşüyor, o yüzden bir çektin mi tam çekmelisin :D

tolgacan86

Hamza avg'lerde para çekimi dışında hiç düşüş yaşamadın mı?? Bence en ideali 800 RR ulaşıp orada para biriktirmek sonra çekmek ;)

ikose

Alıntı yapılan: Tolga Can - 06 Mayıs 2014, 10:50:28
Hamza avg'lerde para çekimi dışında hiç düşüş yaşamadın mı?? Bence en ideali 800 RR ulaşıp orada para biriktirmek sonra çekmek ;)
sadece meraktan soruyorum
diyelimki 800 RR ye ulaştım, sonra bunları yeniliycemmi, yoksa salmaya mı başlıycam..

tolgacan86

Eğer hamza gibi en az $500 çekmek amacındaysanız uzatmak şart, yok ne kadar birikirse yeter bana derseniz ki ben öyle derdim, reflerin salınmasını bekleyerek para biriktirir en sonunda çekerdim oda 800 refin tamamınını salındığında kasada ortalama $300+ civarında para oluşturacaktır.. Sonra yeniden başlarım, bu sefer üyelik ücreti parasıda çıkartılmış olduğu için kâr oranı daha yüksek olacaktır zaten ;)

sicher

Tolga Can & HaMZaKuRSaD   Bilgiler için teşekkürler :)

siteye çevremdeki arkadaşlarla ortak girmiştik bi konusim duruma gore 1000 refe ulasıp sonrasında salarız

hamzakursad

Alıntı yapılan: Tolga Can - 06 Mayıs 2014, 10:50:28

İlla ki çoğu PTC de olduğu gibi burada da ref adedin yükseldikçe AVG ler düşmeye başlıyor :) ideal Ref sınırınıda forumda paylaşılan istatistiklere göre bulmaya çalışıyorum. Ama  kimileri 500 Refte 1.2-1.3 AVg alırken kimisi de 2 yi zorluyor hergün. Hala çözemediğimiz noktalar var  :)