GlobalBux İstatistikleri (SCAM)

Başlatan tolgacan86, 12 Aralık 2013, 19:18:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

Aslında benim avg'deki düşüş RR sayısıyla ters orantılı giden ufak düşüş değildi, para çekimi yapıldığında yaşanan keskin düşüş gibi bir düşüş yaşadın mı hiç para çekmediğin halde?

hamzakursad

Alıntı yapılan: Tolga Can - 06 Mayıs 2014, 12:35:08
Aslında benim avg'deki düşüş RR sayısıyla ters orantılı giden ufak düşüş değildi, para çekimi yapıldığında yaşanan keskin düşüş gibi bir düşüş yaşadın mı hiç para çekmediğin halde?

İlk sayfadaki istatistiklerde, bırakma sebebim AVGlerdeki düşüşlerdi :) Para birikince de çektim :) hesapta kalan 25 RR nin AVGlerini izldim bir süre. Biraz normale dönünce de tekrar 20-30 RR kiralamaya başladım :) Şimdiye kadar iyi gidiyor. Şu haliyle bile RR alımını ve recycle bıraksam, tüm refler salınana kadar yine bir 60-70$ kâr ederim :)

Edit: Bu arada 800 RR bana mantıksız geliyor. Sistemin 800 RR ye veya sonrasına uyguladığı özel bir taktik yoksa ya 750 RR de kalırım, ya da 1000 RR ye çıkarım. 50 RR için ayda extradan 7-8$ vermenin bir lüzumu yok :) 750 RR den sonra fiyatların arttığını hatırlatmak isterim :)

tolgacan86

800 RR söylemimde o ekstra RR ücretini dikkate almadan söyledim, ben daha önceki RR alımlarımda sürekli 200 'er alarak gittiğim için, 600'den 800'e geçtim.. 800 üzerine çıktığımız zamanki kâr oranları ile 800 ve öncesindeki kâr oranlarına baktığım en ideali 800 RR olduğu için söyledim, tabi o mantıkla 750 RR de muhtemelen aynı performansı gösterecektir..

hamzakursad

Hep birlikte deneyip görelim o zaman :) Zaman zaman sonuçları paylaşırım burada ;)

sicher

06.05.2014 --> 405 RR --> 960 TIK --> 2.37 AVG -->Kar oranı nedir Bilmiyom.... ama iyi olsa gerek :)

D.Hekimi

konuyu ıncelerken sıteye uye olayım dedım ama uyelıgım varmıs :) bu sıte ıcın onerılerınızı ogrenebılırmıyım? standart olark 100 ref kıralasak zarar olur mu?  standart veya golden olan arkdaslar avg tablosu atabılırse sevınırım :)

bilalyuzugullu

standart olarak 100 ref maalesef kiralayamıyoruz :(  burda standartlar 7 günde bir 3 ref kiralayabiliyor.

ancak golden alırsan her 4 günde bi 200 ref kiralayabilirsin. avg lerde çok gitgel lidir burda. 1.5-2.5 arası gider gelir dengesiz bi şekilde.

daha önceki arkadaşların tecrübelerine göre para çektiğinde direk avg lerin dibe vurduğu bilgisi vardı. hala öylemi bilemiyorum.

yinede para çekmeden önce sanırım dalış takımlarını hazırlamak gerekebilir :D

richman

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 08 Mayıs 2014, 00:39:40
standart olarak 100 ref maalesef kiralayamıyoruz :(  burda standartlar 7 günde bir 3 ref kiralayabiliyor.

ancak golden alırsan her 4 günde bi 200 ref kiralayabilirsin. avg lerde çok gitgel lidir burda. 1.5-2.5 arası gider gelir dengesiz bi şekilde.

daha önceki arkadaşların tecrübelerine göre para çektiğinde direk avg lerin dibe vurduğu bilgisi vardı. hala öylemi bilemiyorum.

yinede para çekmeden önce sanırım dalış takımlarını hazırlamak gerekebilir :D

Golden VIP artık tam olarak bilemiyorum isimlerini fakat Kar zarar AVG'si nedir hocam ?

bilalyuzugullu

0.67 den başlar 0.90 a kadar çıkar ref sayına göre eğer vip isen :)

mtoy76

arkadaşlar dün tıkladığım halde tıklanmamış gözüküyor ama balance işlenmiş anlamadım ben bu siteyi