Zapbux (SCAM)

Başlatan enderege, 12 Aralık 2013, 21:40:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Efsane 66

eee universitely ne oldu hayirdir neden ban yemissin?

abcb

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 12 Haziran 2014, 13:05:44
Ref sayısı v.s. değilde kazanca bakıyor gibi geldi banlananlara bakıyorum yatırımlarının 3-4 katını kazandılar sanırım değilmi ? belli bir yere gelince otomatikmi banlıyor napıyor yatırım/kar durumuna göre olabilirmi acaba diye geldi benim aklıma ...

Hakan Modumun dediği gibi yatırımlarının 3-4 katını kazananlara artık bence admin pislik yapmaya başladı, ya banlayacak ya da avg'leri düşürecek, zapgrubun avgleri 5 gündür tabanda, sadece 4 tık

nukhet

Alıntı yapılan: abcb - 12 Haziran 2014, 16:47:11
Hakan Modumun dediği gibi yatırımlarının 3-4 katını kazananlara artık bence admin pislik yapmaya başladı, ya banlayacak ya da avg'leri düşürecek, zapgrubun avgleri 5 gündür tabanda, sadece 4 tık
ayıp ya insanlar emek harcıyorlar o kadar niye böyle yapıyor bu adminler tövbe tövbe (prt)

abcb

Zamanında zap ın adminine yazdığım şeyleri gelip burda okuduğunu ve bu yüzden avgleri düşürmeye başladığını bile düşünüyorum artık Nükhetcim, iyi birşeyler yazardım buraya ama yorum yok  ;)

hakanatik01

Yapmıyorlardır belkide yahu beyin fırtınası yapıyoruz :) Admin ne isterse onu yapıyordur belkide ,o gün canı sıkılır gene banlar herşey onların elinde sonuçta heleki çok akznıldıysa yatırımda yapmıyorsanız dah afazla siteye para akışını durdurduysanız mesela  :D bknz. ayuwage konsunda da son 2 gündür banlanan  arkadaşlarımız oldu saçma sapan sebeblerle,

İlk akla gelenlerden birisi telefondan tıklamadır ki bu anında yakalanacak diye bir şey yok o yüzden ödeme bile alınabilir ama sonrasında gene banlayabilir ,admin kıstırdığında gerçekleştirir sebeb olarakta bunu der hakta iddaa edemezsin tıkladığın için...
2.si benim açımdan çok kazananların ya AVGsini düşürmüştür yada banlama yoluna gitmiştir yoksa sebebini bilmiyorum kim neden banlanır ne olmuştur diye fikir olarak söyledim o yüzden 3-4 katını kazananlar banlanır diye birşey yok açıklayayım dedim :)

efsanenin dediği adama da baktım hala 3-4 katını kazanamamış o :P
Alıntı yapılan: Efsane 66 - 12 Haziran 2014, 17:50:58
alakasi yok  surda bi oglan var 1100 dolar kazanmis cekmis yani o niye ban yememis? golden oldugu halde

Dediğiniz arkadaşın yatırımıda bilinmiyor ki ama şöyle dersek  2000 küsür refi var görülüyor 100refi 21$ dan dersek 2000ref için ödediği  420$+70$ten almış olsun goldenı =490$*3=1470$ kazanınca banlanabilir mesela ama banlanmayabilirde tabiki :P dediğiniz gibi alakasıda yok olabilir :)

universitely76

Hangi sebeple/neye göre banlıyorlar bilmiyorum ama şu kesin ki adminler (zap/fuse) bu konuda sıfır iyiniyet gösteriyorlar. Hiçbir yardım emaresi göstermiyorlar..

Dikkatimi çeken noktalar şunlar,
-Yatırımınızın epey mislisini çektiyseniz,
-Hesabınızın hala kazanç oranları(avg) iyiyse,
-Olaki basit bile olsa bir TOS maddesine uygun olmayan bir davranışınız var.. admin hiç affetmeden banlıyor sizi..

Bu maddelere PayPal çekiyorsanız maddesi de eklenebilir, şunu biliyoruzki admin ödeme istendikten sonra hesabı inceleyerek banlıyor, Payza çekimleri instant olduğu için inceleme yapmaya fırsatları olmuyor olabilir..

Hesabımın askıya alınma sebebi TOS'un 2.2 ve 2.5. maddeleri.. yani aynı gün içerisinde farklı IP ile reklam izlemişim ve birden fazla hesabım varmış..
Site ilk açıldığında "aynı IP ile bugün bu reklamı izlediniz" uyarısını alıyordum, site forumunda da burada da dile getirdim bunu..
Ayrıca farklı hesaplara telefondan giriş yaptığım da oldu ama hiç reklam izlemedim..

Büyük ihtimalle benim hesabımda bu tarz uyarıları admin zaten görüyordu ancak IP konusu sistem hatası olduğu için, mobil girişlerimde de reklam izlemediğim için banlama sebebi bulamıyordu.. ancak en sonki 80$'lık çekim isteğim hariç elime net geçen miktar 800'ü aşınca artık benden kurtulmak için bunları kullanmayı düşündü..
Ayrıca benim avg lerimde çoğu kişide görülen azalma durumu yoktu, 1214 ref ile 1500+ tık alıyordum hergün..

Direk alınan ödeme miktarıyla ilgili bir bir bağlantı olduğunu düşünmüyorum, geçenlerde 700+ ödeme alan birisini gördüm çünkü..
Bence admin iyi kar etmiş üyelerin açığını arıyor ve bulabilirse hiç düşünmeden basıyor banı..

@paragelsinde, sen de bu şekilde hesabını bir düşünsene, acaba TOS'a gerçekten uymadığın bir konu oldu mu.. gerçekten adminin elinde ban sebepleri var mı...
Sebepsiz ban mı yapıyor admin bunu da anlamak istiyorum.. çünkü bana 3 kere cevap yazdı ama hiçbirinde yaptığım hataya ait bilgi (tarih ve çoklu hesaplarımın ismini) vermedi, sadece TOS maddelerini kopyalayıp yapıştırmış.. e o zaman demekki herkese bu mesajı yollayıp hesabını kapatabilir..
Şu sıra imzasız'ım...

bilalyuzugullu

sen şu parti yapan zapbux u imzandan kaldırsana genç :D yada yas tutan versiyonunu koy :P

GameHunter

Ben  burada sıfır yatırımla ref kasıyordum 50 refe ulaştım.

Eğer keyfi banlıyorsa hiç uğraşmayayım daha fazla.

Tırstım şimdi. Zaten Ayuwage keyfi banladı.

paragelsinde

sen yine şanslısın :))

admin bana mail bile yazmadı tenezzül etmedi ..tipim değilsin dedi resmen:))

yatırım kurallarını bilmiyorum ancak rakam olarak verdiğim paranın 4 katını aldım.hesabım bi ara hacklendi mail ile admine bildirdim.o arada 30 küsür $ başka paypala aktarıldı. ben admine durumu ilettim. o bana ücret kısmında yapılacak bişey yok dedi  :PP... 

en son 80 $ istedim sabah .. bana yolcu yolunda gerek dedi. ayrıca telden ve tabletten girme kısmında telefonun modem olarak kullanıp giriyorum.. her hafta sonu... laptopdan

sanırım site yavaş yavaş yaz moduna gidiyor bence...

bol kazançlar

bu kadar ekmek yeter bana:))

bu durumda yakında yan sitesinden de yakındır bize @universitely76

toplam kazanç ekranım en son hali:

Efsane 66

Alıntı yapılan: GameHunter - 13 Haziran 2014, 02:29:30
Ben  burada sıfır yatırımla ref kasıyordum 50 refe ulaştım.

Eğer keyfi banlıyorsa hiç uğraşmayayım daha fazla.

Tırstım şimdi. Zaten Ayuwage keyfi banladı.

ayuwage kim yauw :D