Zapbux (SCAM)

Başlatan enderege, 12 Aralık 2013, 21:40:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universitely76

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 04 Haziran 2014, 20:16:50
hayırlısı bakalım, inşallah bian önce çözülür :S dediğin gibi nedenini bilsen çözmesi daha kolay olur ama ???

buarada ödemeyi yaptılarmı yoksa odamı gelmedi ???
Hayır ödemeyi yapmadılar..
Gece ödeme istedim ve çıktım.. ertesi gün siteye girişte bu durumla karşılaştım..
Ödemeyi isteyince hesabım incelenmiş ve bu durum oluşmuş  :n
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Geçmiş olsun Universiyely :(

Ben de bugün istedim. Benzer haberler reklamlara kadar çıkınca, gerildim şimdi açıkçası.

Aktif ödeme işlemci sormuşsun,
Her ikisi de aktif ama az olandan da hesaptakinden daha fazla yatırım var. Dolayısıyla açık olması normal.
Ojooo gibi hangisinden çoksa sadece ondan çekebilirsin durumu yok yani. Diğerinden de yatırdığın kadar çekmene izin veriyor sanırım.

paragelsinde

evet zapbux hesabı askıya alınanlar listesinde bende varım artık

80 $ istedim.
sabah giremedim. hesaba...

desmond23

Geçmiş olsun. Admine üyeliğinizin neden banlanmasıyla ilgili ticket attınızmı. Dün forumda 280 dolar ödeme alan birini gördüm. Site neden böyle birşey yapıyor anlayamadım. Yakın zamanda bende çift haneli çekim yapmayı düşünüyorum. Bakalım benim hesabı da banlayacaklarmı. Dün forumda gördüğüm ödeme.

paragelsinde

Alıntı yapılan: universitely76 - 03 Haziran 2014, 17:59:41
Az önce hesabıma girerken hesabımın askıya alındığını gördüm.. dün para çekimi yapmıştım bugün girişte bununla karşılaştım..
Ticket attım bakalım dertleri neymiş adminin.. :y

Çektiğimiz paralar gözüne battı heralde  (hydr)

universitely76 hocam hesap hakkında bilgi verirse ona göre devam edeceğim. sanırım ref sayısı yuksek olanları atıyorlar sistemden ....

hakanatik01

Ref sayısı v.s. değilde kazanca bakıyor gibi geldi banlananlara bakıyorum yatırımlarının 3-4 katını kazandılar sanırım değilmi ? belli bir yere gelince otomatikmi banlıyor napıyor yatırım/kar durumuna göre olabilirmi acaba diye geldi benim aklıma ...

hakanatik01

Hee birde aklım telefon olayı geldi bu banlanan arkadaşlar 1 kere bile olsa telefondan tıkladılarmı ki acaba ? incelemede sıra onlara belki anca geldi oda bunu bahane edipte banlamışta olabilir mi?

paragelsinde

telefondan tıklama yapmadım ancak tabletten yaptım o da geçen haftaydı .diğer golden olduğum sitelerde vardı.ama sadece buna takıldım .diğeri ödeme yaptı zaten telefonum akıllı değil benim malesef...

desmond23

Advertisements must not be viewed on mobile phones/tablets. Advertisements must only be clicked on using a mouse and not using any other methods. Doing so may lead to the permanent suspension of your account. Bu sebepten dolayı banlanmış olabilirsin.

paragelsinde

tablet tarayıcısı crome masaüstü versiyonu ondan değildir sanırım ..

bekleyip göreceğiz...