Zapbux (SCAM)

Başlatan enderege, 12 Aralık 2013, 21:40:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Geçmiş olsun YingYang Hocam, 25$ içinde sevindim adınıza  :y

ikose

Bu gün farkettimki eskiden foruma yazdığımız her mesaj için 1 Coins işlenirdi, bu gün işlenmiyor.  ;)

6il9in

Alıntı yapılan: ikose - 22 Temmuz 2014, 11:17:41
Bu gün farkettimki eskiden foruma yazdığımız her mesaj için 1 Coins işlenirdi, bu gün işlenmiyor.  ;)

Damlayan musluğu biraz daha sıkmışlar  :D

Coulers79

Hangi ara standart AVG'ler ikiden bire düşmüş, daha da ref almam. :(

ikose

Benim avg hala 2 , bazende 2,10  (p)

paragelsinde

ptcsite46

Nasıl ya önerilmiyor. ben çok araştırdım. Bu sitede forum da da üye olun diyor. Zapbux anında parayı hesaba yatıran bir site.. Bu forumda nasıl böle bir düşünce çıktı anlamadım?

6il9in

Alıntı yapılan: ptcsite46 - 26 Temmuz 2014, 23:06:42
Nasıl ya önerilmiyor. ben çok araştırdım. Bu sitede forum da da üye olun diyor. Zapbux anında parayı hesaba yatıran bir site.. Bu forumda nasıl böle bir düşünce çıktı anlamadım?

ptcsite46 öncelikle formumuza hoş geldin..  :)

Önerilmiyor derken yatırım manasında çnerilmiyor.

Başlıca sebepleri gereksiz yere banlanan hesaplar oldu formumuzdan yatırım yapan arkadaşların.

Golden olanlar RR kiralıyor ve RR maliyetine gelince kazancın RR 0 (Sıfır) tık yapıyor v.b sebepler nedeniyle yatırım için önerilmeyen bir sitedir.

ptcsite46

teşekkür ederim yalnız 1-2 arkadaş neyden dolayı banlandı bilmiyrum ama o sitenin forumundaki arkadaşlar gayet güzel kazanıyorlar. Ben 1 hafta sonra zapbux'dan goldan alacağım... Ben bu foruma farklı guvenilir PTCux var mı diye giriyim dedim, bir baktım güvenilir lanlar bile güvenilir değil... Neobux yatırım yapılacak bir site kesinlikle değil... 2006 dan beri olması guvenilirdir ama kesinlikle değil. Çünkü 2 ayda benaldığım 100 refin parasını çıardım. Üzerine refim kalmadı siteyi komple terkedeceğim.. Şu an Guvenilir,ödeme yapanlar ve kazandıranlar ptcircle, fusebux,probux, zapbux ve grandbux'tır. Bunlar PTC sitelerinin godomanlarıdır. Bundan ötesini söyleyen ne yaptıysa kendi yapmıştır. Duyrulur

hakanatik01

Alıntı yapılan: ptcsite46 - 27 Temmuz 2014, 00:24:45
teşekkür ederim yalnız 1-2 arkadaş neyden dolayı banlandı bilmiyrum ama o sitenin forumundaki arkadaşlar gayet güzel kazanıyorlar. Ben 1 hafta sonra zapbux'dan goldan alacağım... Ben bu foruma farklı guvenilir PTCux var mı diye giriyim dedim, bir baktım güvenilir lanlar bile güvenilir değil... Neobux yatırım yapılacak bir site kesinlikle değil... 2006 dan beri olması guvenilirdir ama kesinlikle değil. Çünkü 2 ayda benaldığım 100 refin parasını çıardım. Üzerine refim kalmadı siteyi komple terkedeceğim.. Şu an Guvenilir,ödeme yapanlar ve kazandıranlar ptcircle, fusebux,probux, zapbux ve grandbux'tır. Bunlar PTC sitelerinin godomanlarıdır. Bundan ötesini söyleyen ne yaptıysa kendi yapmıştır. Duyrulur
1-2 arkadaşın banlanma sebebi belli 100$ yatırıp ,500-600$ kazandılar adminde yeter dedi kendileri burada zaten :) Son zmanlarda yaptığı taktikte belli 100 RR kiralıyorsunuz 20$,21$ kazandınızmı tıklarınız bir anda "0"'a düşüyorGözünüzden kaçtı belkide forumu okumanıza rağmen burdan takip edilebilir;(Vaktiniz varsa sondan başa göz atın )

.2.konuda ise  Neobux'a yatırımı kimse önermiyor  zaten heleki godlen almak için mutlaka 25Dr niz olsun deniyor foruma göz atabilrisinizz bu konular için ;:)

Diğer dediğiniz sitelerin hepsine yatırımlar yapıldı(hattta siz birde ptcberry'i ekleyin yanlarına ptccircle  ile aynı admin ;) ) eskiden olsa fuse ve zapbux evet güzeldi ama son zamanlarına bir bakın isterseniz biraz şanstır belki ama istatistik kısmına bakabilirsiniz golden arkadaşlar paylaşımda bulunuyor sizde bulunun yatırım yapacaklar birine göre karar versin ;)