Zapbux (SCAM)

Başlatan enderege, 12 Aralık 2013, 21:40:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

illisionist

Alıntı yapılan: bilqin - 30 Ağustos 2014, 18:41:28
İlk başlarda payza ya anında ödüyordu... Ama zapbux, Fusebux ve Probux son günlerde sıkıntı yaşıyorlar ödemelerde..  :)

pro ile fuse hiç ödeme yapmamakta onu biliyorum da zapta her dakka ödeme yapılıyor gözüküyor sitesinde (forumuna bakmadım)
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

6il9in

Alıntı yapılan: illisionist - 30 Ağustos 2014, 18:47:37
pro ile fuse hiç ödeme yapmamakta onu biliyorum da zapta her dakka ödeme yapılıyor gözüküyor sitesinde (forumuna bakmadım)

Site ana sayfasında paypal ödemeleri kayan yazı şeklinde akıyor. Ama formuna baktığımda kanıtların hepsi temmuz ayına ait. (JPG veya v.b. Şeklinde olanlar)

Ayrıca zapbux açıldığı tarihtrn itibaren hiçbir zaman paypala anında ödeme yapmadı..  :)

6il9in

Paypal ödemeleri 3 eylülden sonra mış moderatör açıklama yapmış. Tabi yanında indirimlerden bahsetmiş.. Site bana göre probux gibi sorun yaşıyor. Bakalım bu 3 site nasıl yol izleyecek..

GameHunter

Alıntı yapılan: ikose - 30 Ağustos 2014, 13:41:10
eyvah diycem ama listeler bakıyorum genelde küçük rakamlar gönderiliyor, senin talebin ne kadardı acabaaa :(

Benimkide cüzzi miktar 4-5 dolar.

hakanatik01

2014/09/08 17:41   zapGrid - You have won!
The prize was: $2.00 added to your Main Balance.
:PP ödeme yapıyormu bu site daha yahu istedim ama 7gün içinde gelecek dedi bakalım ne olucak :)

desmond23

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 09 Eylül 2014, 01:47:01
2014/09/08 17:41   zapGrid - You have won!
The prize was: $2.00 added to your Main Balance.
:PP ödeme yapıyormu bu site daha yahu istedim ama 7gün içinde gelecek dedi bakalım ne olucak :)
Site uzun zamandır ödeme yapmıyor. 14 ağustosta istediğim ödeme vardı. Ödemem hala yapılmadı. Sözde 3 eylülde ödemeler yapılacaktı. 4 gündür forum kapalı. Fusebuxda dün ödeme yapacaktı. Oradada ödeme alan yok. 2 sitede toplam 245 dolar ödeme birikti. :)

6il9in

12 Eylülden sonra Toplu şekilde scama taşırız artık  :D (Probux, FuseBux, ZapBux)  :PP  :D

omar33

Alıntı yapılan: bilqin - 09 Eylül 2014, 08:45:36
12 Eylülden sonra Toplu şekilde scama taşırız artık  :D (Probux, FuseBux, ZapBux)  :PP  :D

Ben düşüncem hep düzelecekleri yönünde ama her gün bu düşünce bir tık azalıyor.Eskilerin de dediği gibi "Umut fakirin ekmeğidir".Biz de bir umut bekliyoruz.Umarım bu işin sonunda siteler ptc tarihindeki büyük vurgunlar başlığı altında  tarihin tozlu sayfalarına gömülmez....

paragelsinde

evet az önce ikiside  host hatası verdi

mail atın diyor.

paragelsinde

Alıntı yapılan: bilqin - 30 Ağustos 2014, 18:57:18
Paypal ödemeleri 3 eylülden sonra mış moderatör açıklama yapmış. Tabi yanında indirimlerden bahsetmiş.. Site bana göre probux gibi sorun yaşıyor. Bakalım bu 3 site nasıl yol izleyecek..

batacak :))

iki ay sonra aynı script ve farklı adla piyasaya devam ederler..

noulinx.. neo

3 köşe taşları

probux.zapbux.fusebux..

devam..