Zapbux (SCAM)

Başlatan enderege, 12 Aralık 2013, 21:40:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

ptc-investigation çoğu site için iyi kötü birşeyler söylüyor ama bu site için söyledikleri biraz daha farklı yani adamların baya bir yalanı ortaya da çıkarıyor...

Zapbuxla ilgili yazı okunduğunda çıkartılan sonuç göz ardı edilecek bir durum değil sonuçta;dikkatli gitmek gerek,
1.Adamlar şirket değil ama şirketiz diyorlar
2.si ise Paypal adresleri bile yeni açılmış bir hesap ve business değil dolayısı ile açılan disputeler bile geri dönmeyebilir bu sitede ;

Noulinx v.s diğerleri bu bakımdan daha iyi durumdalar adamlar yorum yapıyor kesin bir dil kullanmıyorlar o yüzden önerilmeyen site diyorlar genelde;Belki çok iyi site çıkarlar ama ona rağmen bu site için yeterli kriterler farklı oluyor PTC-inv. iyidir candır :P :)

universitely76

Alıntı yapılan: enderege - 20 Aralık 2013, 17:02:01
Siteyi tanıtırkende 70$ dı. Niyeti bozma bence.
İndirim dahil 70$ imiş, yeni yıla %10 zam ile girecekler imiş!

Ateş beni çağırıyor, nereye kadar dayanırım bilemiyorum :D

PTC-investin* kriterlerini pek anlayabilmiş olmadığımdan dayanak olarak almıyorum, şu an için 50 RR var ve AVG 2 gibi gidiyor, önce bir ödeme alalım sonrası Allah kerim..

Alıntı yapılan: enderege - 20 Aralık 2013, 17:02:01Bizde bu gidişle zor ödeme alacağız gibi. Para birikmiyor, az DR var.
Ben niyeti bozarsam ve istenilirse bu konuda bir güzellik yapılabilir..

Bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler :)

*PTC invest'e uzun zamandır girmiyordum, @hakan'ın yazısı üzerine bir göz attım, zapbux için sağlam bir soruşturma yapıyor adam.. terettütlerim olmadı değil.. beklemeye ve olacakları izlemeye devam ediyorum..
Şu sıra imzasız'ım...

paragelsinde

enderege hocam... sanırım alt uyen olmam lazım ben suan 100 ref kiraladım. iki gündeki geri gelen oran resimde tahminim sıkıntı yok gibi gözüküyor.

bundan sonrası benım ıcın kar :)) umarım sayfa gitmez..

enderege

Alıntı yapılan: paragelsinde - 23 Aralık 2013, 19:26:53
enderege hocam... sanırım alt uyen olmam lazım ben suan 100 ref kiraladım. iki gündeki geri gelen oran resimde tahminim sıkıntı yok gibi gözüküyor.

Bu sitede grup olarak gidiyoruz, bilgin vardır.

Refim olarak gözüküyorsun. Teşekkürler.

Reflerin hayırlı olsun ve gayetde iyi gidiyorlar, kazandırıyorlar. 2 gün daha dolmadan 240 tık yapmışlar. Ama fazlada açılma bu sitenin ilerde ne olacağı belli değil.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

Kendinde hesaplayabilirsin aslında kar/zarar AVG sine göre kazandığnı yada kaybettiğini ki ref kiraladıysan bu yöntemi kullanmalısın ne kadar karlı kapatabileceğin hakkında  öngürü de olur hatta forumda konu açıp günlük  paylaş ki ref almak isteyende senin AVGleri  görüp şansını da denemek isteyebilir :) 
misal bazı sitelerde paylaşan arkadaşlarımız var onların gibi  kendinde bir excel tablosunda hesaplattırırsan dahada iyi olur ;
Örnek konu, ilk bu çıktı karşıma diğer arakdaşalr alınmasın,darılmasın v.s. :) ,yoksa  bizler için AVG paylaşan çok arkadaşımız var hepsine teşekkürler bu vesileyle ;)

paragelsinde

avg -kar yada zarar hesaplamasından yana sıkıntım yok şuan sadece yatırım yapıyorum ve enderege hocamın buldugu siteler genelde sağlam oluyor.sonuçta site ödeme yapmasa bile paypaldan inpute olarak geri alırım parayı.sadece grubun üyesi olarak yatırım yaptım bilgi anlamında paylaşıldı konu..

6il9in

Ben mi yeni farkettim bilmiyorum ZapGrid çıkmış. Dün yok gibi hatırlıyorum..

İkose Moduma duyrulur . 40 Hak veriyor tabi ben goldenim  :g çıkmaması imkasız bir durum  :))

şimdi başladım grid çıkarsa yazacağım..

universitely76

@bilqin doğru hatırlıyorsun, önceden yoktu dün gün içinde aktif edildi.

Goldenlere 40 reklam hakkı veriyor, standartları bilmiyorum ama bizim "grid fatihi" arkadaşlarımız için sayının az olması mesele değil, onlar her halükarda kazanmayı biliyorlar, başarılar dilerim ;)
Şu sıra imzasız'ım...

6il9in

Alıntı yapılan: universitely76 - 11 Ocak 2014, 07:35:33
@bilqin doğru hatırlıyorsun, önceden yoktu dün gün içinde aktif edildi.

Goldenlere 40 reklam hakkı veriyor, standartları bilmiyorum ama bizim "grid fatihi" arkadaşlarımız için sayının az olması mesele değil, onlar her halükarda kazanmayı biliyorlar, başarılar dilerim ;)

40 tanede kravana  :'(

6il9in

ZapGrid oynuyordum ki birşey farkettim. Grid sayfasından başka yere gidince yani My Account / View Ads / Forum veya Logout olunca Gridde daha önceden tıkladığınız yerler gidiyor. Tıkladıktan sonra kırmızı alanlan normale dönüyor ve yine aynı yerleri tıklayabiliyorsunuz. Tıklama hakkınız kaç kaldı ise oradan devam ediyor. Bu şuana kadar hiç bir giridde görmediğim bir durum. Aklıma acaba sorularıı gelmeye başladı.