Zapbux (SCAM)

Başlatan enderege, 12 Aralık 2013, 21:40:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universitely76

Bizim lehimize değil aleyhimize bir durum.. Normalde 30 tane tıkladıysan geri kalan 370 hücre için şansını çeviriyorken bahsettiğin durumda 10 adet hak için 400 hücre için şansınızı çeviriyorsunuz..(hücre sayısı misaldir)

Cin olmadan şeytan çarpıyorlar bunlar..
Şu sıra imzasız'ım...

6il9in

Aktif olmayan 25 RR saldim birde baktimki balance eksilere dusmus. Oturup hesapladim. 1 RR salinim ucreti 0,04 $. 25 RR için 1,00 $ kesmiş.   (d) Bilginize

universitely76

Çoğu sitede bu kesinti olabiliyor ama burada biraz fazla mı ne ??? bundan sonra salmak yerine recyle edip süreyi uzatmam daha iyi olacaktır..
Şu sıra imzasız'ım...

universitely76

Sitede zapGrid, zapSafe'den sonra bir de Scratch diye bir şey icat ettiler, günlük 4 reklam izleyip, foruma post atıp 20 gridik olduktan sonra şansını deniyorsun.. sonrası karavana :D

Sitede ilk günlerden itibaren dikkatimi çeken şu ki, benim internetle ilgili olabilir diye çok üstüne gitmedinm. Ama site forumunda da birisi paylaşmış, onu görünce buradan sorayım istedim.

Reklamları izlerken hiç "reklamları 24 saat içinde aynı IP'den izlediniz" diye uyarı alan oldu mu.. Ben AveaJet kullanıyorum ve her pc'ye takışımda IP yenileniyor. Günde bir kere bu saatlerde tüm sitelerimdeki reklamları izlerim bir daha da pc'den reklam izlemem.. Buna rağmen bu uyarıyı birkaç gün arayla görüyorum.. Site forumunda dile getirdim ama aynı muhabbeti -IP yenile/modem resetle/çerezleri sil- görünce üstüne gitmedim.. Şimdi aynı sorunu bir başkası dile getirmiş.. O garibana da aynı cevapları vermişler.. Ben kendi postumu attıktan sonra hergün IP kaydı aldım ve bildiğim gibi her seferinde farklı bir IP ile giriş yapıyordum.. Buna rağmen arada bir bu şekilde uyarı geliyor hala..

Siteyi kullanan arkadaşlarda var mı böyle problemler ???
Şu sıra imzasız'ım...

enderege

Alıntı yapılan: universitely76 - 24 Ocak 2014, 10:47:20

Reklamları izlerken hiç "reklamları 24 saat içinde aynı IP'den izlediniz" diye uyarı alan oldu mu.. Ben AveaJet kullanıyorum ve her pc'ye takışımda IP yenileniyor. Günde bir kere bu saatlerde tüm sitelerimdeki reklamları izlerim bir daha da pc'den reklam izlemem.. Buna rağmen bu uyarıyı birkaç gün arayla görüyorum.. Site forumunda dile getirdim ama aynı muhabbeti -IP yenile/modem resetle/çerezleri sil- görünce üstüne gitmedim.. Şimdi aynı sorunu bir başkası dile getirmiş.. O garibana da aynı cevapları vermişler.. Ben kendi postumu attıktan sonra hergün IP kaydı aldım ve bildiğim gibi her seferinde farklı bir IP ile giriş yapıyordum.. Buna rağmen arada bir bu şekilde uyarı geliyor hala..

Siteyi kullanan arkadaşlarda var mı böyle problemler ???

Ben bu uyarıyı alıyordum ama önemsemiyordum. Çünkü bu uyarı izlendikten sonra geliyor ve para hesaba işleniyordu. Reklam da stats a ekleniyordu.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

Cf gelmiş :) hemde bookmark youtube görevine en iyi oranı veriyor=0,09 yapmayan varsa buradan yapsın derim bilginiz olsun :) hesaba anında işlenecekmiş ,fclixsenseyi örnek alıp 100$lık göreve de ekstradan 10$ vericekmiş ;

Tasks provided by CrowdFlower.
Now you can increase your profit, just for completing tasks that we display on our Tasks page. .
Shortly after completing each task, you will earn cash will be instantly credited to your Main Balance.
And as a gift to members who complete more tasks, we will give you a $10 bonus for every $100 of completed tasks.
Note: The implementation of Tasks has been completed, however CrowdFlower should just start releasing tasks within 24/48 hours.

ikose

1 yenilide benden

tüm tıklar + 20 grid + 1 foruma mesaj ile
Cehklisti tamamlayan ödül kazanabiliyor.. Şansınız bol olsun  :g

FuKaGa

Alıntı yapılan: ikose - 02 Şubat 2014, 16:52:43
1 yenilide benden

tüm tıklar + 20 grid + 1 foruma mesaj ile
Cehklisti tamamlayan ödül kazanabiliyor.. Şansınız bol olsun  :g

saolun vallaha bilmiyordum :)

FuKaGa

Sitedeki kazandığımız coinslerle ne yapabiliriz ne işe yarıyolar yani