Zapbux (SCAM)

Başlatan enderege, 12 Aralık 2013, 21:40:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

actionmanisherooftheworld

ref istatisliklerim 1.10 a kadar düştü neyseki yaptığım yatırımı çıkardım bir daha bu siteye uğramam  :n

nouma26

Alıntı yapılan: actionmanisherooftheworld - 22 Mayıs 2014, 10:16:14
ref istatisliklerim 1.10 a kadar düştü neyseki yaptığım yatırımı çıkardım bir daha bu siteye uğramam  :n

yanlış anlamayın ama bunun gibi 1.1 hatta 1 avg li  birkaç tane daha sağlam site bulsam hiç fena olmaz.Düştü  ama kar var arkadaşlar ....

abcb

Alıntı yapılan: nouma26 - 22 Mayıs 2014, 10:08:40
Reklamları ayrı pencerelerde mi yoksa ayrı tablarda mı izliyorsunuz modum?Ayrı pencerede yaparsanız arka planda kalırsa olmaz....

Sağ köşede dişli işareti var.Ona basın.Preferences-tabs ve en üstteki ctrl-clicks a link  open new tab seçeneğini seçip deneyin isterseniz....

Ayrı tabda yapıyordum, sağol Nouma, bunu da deneyim, umarım bu defa olur  :)

tolgacan86

bende yükledim safari şimdi ama olmadı :( nouma sende hangi versiyonu var safarinin belki eski versiyonlarında oluyordur?

nouma26

Alıntı yapılan: Tolga Can - 22 Mayıs 2014, 17:53:59
bende yükledim safari şimdi ama olmadı :( nouma sende hangi versiyonu var safarinin belki eski versiyonlarında oluyordur?

En son versiyon var Tolga...Bir farklılık var ama çözemedim .Sen windows 8 mi kullanıyorsun?

hakanatik01

Gittiğiniz yol yol değil dönün Firefox'a :D (gyk)

nouma26

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 22 Mayıs 2014, 19:10:33
Gittiğiniz yol yol değil dönün Firefox'a :D (gyk)

Ben hariç firefox u herkes kullansın firefox da hepsini seyrediyorum.Sen de baktın teamwiewer la :P

6il9in

Yazıldımı bilmiyorum. Okuduğumu hatırlamadığım için bilgi geciyorumm.. FuseBux dan sonra zapbux da günlük reklamı $30.00 yapmış.. Bu iki site admini aynı veya arkadaş değillerse dişimi kırarım..  :P  :D

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: bilqin - 24 Mayıs 2014, 01:31:26
Yazıldımı bilmiyorum. Okuduğumu hatırlamadığım için bilgi geciyorumm.. FuseBux dan sonra zapbux da günlük reklamı $30.00 yapmış.. Bu iki site admini aynı veya arkadaş değillerse dişimi kırarım..  :P  :D

uyanda balığa gidelim :PP

6il9in

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 24 Mayıs 2014, 01:38:14
uyanda balığa gidelim :PP

gidelim gidelim... Bu akşam ki şeytan çok feya kovuyom kovuyom ditmiyor.....  :P