Ecbux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 07 Ekim 2011, 04:16:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 08 Ekim 2011, 03:03:31
Hıımm hoşbulduk :D

Genelde bu tip sitelerin  08:00 oluyor galiba :)
Hmm evet Ice-bux da 07:00....
Aslında sadece server ın yerine göre değişiyor saat; Server ABD civarında olunca bu civarlarda oluyor.. ;)

bilalyuzugullu

hocam aylık golden attaa gitmiş haberiniz olsun  :D :D :D  6 aylığa bakarsınız artık. ödeme işlemcide de pp yok maalesef  :'(

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 08 Ekim 2011, 04:26:21
hocam aylık golden attaa gitmiş haberiniz olsun  :D :D :D  6 aylığa bakarsınız artık. ödeme işlemcide de pp yok maalesef  :'(
E tamammış, olmuş site :D
Official Lauch demiş admin..
Mini hediye diyor sadece %5 purchase balance :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 08 Ekim 2011, 04:26:21

Way, şimdi gördüm.... hoşgeldin :)
O yüzden bu merak, araştırma vs :D

ElisaMcCline

İlk ödeme alınmıştır arkadaşlar :)
Site ödüyor, ödemeler anında :)

yingyang16

ecbux'a yatırım yaptınız mı hocam ?

ElisaMcCline

Yok yapmadım hocam...
Site arada gidip geliyor. Host sorunu var. Bir yerlerde reklamı yapılınca çöküyor site.
Tıklayamadığım gün olabilir.. ona güvenemedim..
Keza ıce-bux hatta newbux da aynı durumda.... Her üçünün de iyi gidiyor ama her gün tıklayabileceğimin garantisi yok şu andaki durumuyla ... :(

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 17 Ekim 2011, 02:53:22
Yok yapmadım hocam...
Site arada gidip geliyor. Host sorunu var. Bir yerlerde reklamı yapılınca çöküyor site.
Tıklayamadığım gün olabilir.. ona güvenemedim..
Keza ıce-bux hatta newbux da aynı durumda.... Her üçünün de iyi gidiyor ama her gün tıklayabileceğimin garantisi yok şu andaki durumuyla ... :(

:( ecbux da paypal aktif olmuş bende ona sevindirik olmuştum :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 17 Ekim 2011, 02:56:41
:( ecbux da paypal aktif olmuş bende ona sevindirik olmuştum :D

evet de, daha önce cashoutlar yük geldiği için kaldırdılar, ama değişen birşey yok.. yine mass payment yapamayacaklar... Ticket la..
Kullanıcılar bahane, gelecek yatırımlar şahane diyorlar gibi geldi :D
Hazır yatırımsız çekiyorum, hiç girmeyeyim dedimç tıklamak için kasacağım o zaman :D
Böyle iyiymiş :D
Sinir yok, stres yok.. site gelmezse tıklayacak site mi yok..kalkıyorum başından... :)
Günde 30-35 cent falan geliyor.. aksilik olmazsa 15 günü bulmadan bir 5$ daha çekerim işte :D

ElisaMcCline

ECBUX SERVER DEÐİŞİMİ

Site daha iyi bir server a geçecekmiş..
Sanırım benim de yatırım yapmama en büyük engel olan arada kesintiler olmasını admin de olumsuz bulmuş :)

Belki farketmişsinizdir zaman zaman sitemizin yüklenme sorunları oluyor, çünki 10.000 den fazla üyemiz oldu, ziyaretler çoğaldı vs.. demiş.
Bu sebeple daha güçlü bir server a geçeceğiz diyor.
Bu sırada birkaç saatlik kesintimiz olacak diyor admin ama, süre olarak 3-7 gün demiş.. Sanırım 3 - 7 gün içinde server değişimi yapılacak demek istiyor :)

Metnin orjinalini görmek isteyenler, sitenin forumunu ziyaret edebilirler.