Ecbux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 07 Ekim 2011, 04:16:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilalyuzugullu

orjinali burda ya hocam görmek isteyen ecbux 19 noolu reply e bakıversin  :D :D :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 21 Ekim 2011, 22:28:29
orjinali burda ya hocam görmek isteyen ecbux 19 noolu reply e bakıversin  :D :D :D

Belki adminin kelimeleriyle okumak isteyen çıkar yahu :D
benim için önemli mesela ;) Adam ne demiş kendim okumak isterim şahsen :)

ElisaMcCline

ecbux EMS de 16.ıncı saıraya kadar gelmiş :)
Bigtime ı hatırladım birden, o da EMS de uçmuştu :D
Bir de ecbux un şu server değişimiyle yanyana getirince, pek de iyi şeyler gelmiyor insanın aklına :D

bilalyuzugullu

bekleyip görelim o zaman hocam  :)  nasılolsa yatırım yapma niyetimiz yok  ;D  sanırım sizinde direk ref için verdiğiniz reklamlar dışında bi harcamanız olmadı  ;)  demekki  nema problema   :D :D :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 23 Ekim 2011, 14:07:28
bekleyip görelim o zaman hocam  :)  nasılolsa yatırım yapma niyetimiz yok  ;D  sanırım sizinde direk ref için verdiğiniz reklamlar dışında bi harcamanız olmadı  ;)  demekki  nema problema   :D :D :D
Onlara da harcamadım yaw :D
Scam siteler sağolsun :) Bir de destek için tıkladığımız yerlerde birikenler var :) Forumdan birkaç arkadaşın desteği hep oluyor :)
Bir de yingyang hocamızın reklam desteği var, daha ne olsun :D

yingyang16

30 sn. reklamlar 3 tanecik ::) kusura bakmayın hocam hepsi o kadardı  :D :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 25 Ekim 2011, 02:57:21
30 sn. reklamlar 3 tanecik ::) kusura bakmayın hocam hepsi o kadardı  :D :D
Hehe, evet hocam biri gitmiş gün içinde :)

ElisaMcCline

TOS ta tam olarak PTSU değilse de bir madde var, ref edinmek için herhangi birşey önermek yasak diyor :)
2.inci ödeme gelirken akıllarına gelmiş :D
3 kişi gelmişti PTSU dan.... Ticketla onların ve getirilerinin silinmesi vs şeklinde ticket açtım ama sanmam iyi bir haber gelsin :D

PTSu kullanan varsa aklında bulunsun.. TOS u daha iyi olumak gerekiyor sitelerde ;)

bilalyuzugullu

geçmiş olsun  ;D  Allah şifaa versin  :D :D :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 25 Ekim 2011, 21:56:36
geçmiş olsun  ;D  Allah şifaa versin  :D :D :D
Teşekkürler Bilal... bunlarla uğraşıp duruyoruz işte :D Bunların hesabına göre, ref takası da yasaktır :)
Hani refin olması için spam mail, zorlama vs muhabbet var ya, yasak olması makul olan..
TOS madde 8: Bunlar oraya en sona "make offers to your referrals to joining" yazmışlar, yuh artık yahu.... :D
Teklifte bulunmak da yasak yani :D