ice-bux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 07 Ekim 2011, 06:12:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Topaz reklamları da kısmış... Çok erken bu tarz önlemler için, gidişat kötü gibi.. :(
Bu arada geçici olarak imzada nevbux dönecek.. bir arkadaşıma sözümü yerine getiriyorum :) Refiyle üye oldum.. kısa bir süre dönsün bakalım..
Dün bugün 4-5 yeni üyeliğim oldu, hangisine asılacağıma karar vermem gerekecek. ;)

yingyang16

Alıntı yapılan: enderege - 07 Ekim 2011, 14:53:15
Neyse Cumaya gittim. Allahım Yingyangdan gelen günahları kendisine iade ediyorum dedim.  :P

;D ;D

enderege

Hocam refin oldum. Bi kontrol et. Ayrıca TR foruma da ref linkini ver. Oradanda ref gelir. Vermeyeceksen de veren olur!
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 07 Ekim 2011, 15:09:19
Hocam refin oldum. Bi kontrol et. Ayrıca TR foruma da ref linkini ver. Oradanda ref gelir. Vermeyeceksen de veren olur!
Teşekkürler enderege.. OK gönderdim foruma bir post şimdi..
Alaa alla, öyle mi yapıyor millet :) İlk defa bir forumda TR foruma ilk post attım o zaman :D

yingyang16

Hocam bu tanıtımda da refli linkiniz yok ;D Üye oldum kontrol edermisiniz ;)

ElisaMcCline

Tamamdır hocam, görünüyorsunuz... teşekkürler :)

ElisaMcCline

İlk ödeme alınmıştır arkadaşlar :)
Site ödüyor, ödemeler anında :)

ElisaMcCline

sitenin forumu girmiş.. twitter da bununla ilgili bir güncelleme yok ama ödemeler devam ediyor..
Hayırdır inşallah diyelim :)

ElisaMcCline

Yakında ödeme talep edecek var mı ?
Forum yok ama ödemeler yapılıyor gibi görünüyor......, merak sardı şimdi, az kaldı benim de ikinci ödemeye :)

ElisaMcCline

Arkadaşlar site ödeme yapmıyor..
Admin arazi :D

Casdhoutlar listeleniyor ama onbux tan hatırlayanlarınız vardır, kullanıcılara gitmiyor o paralar ;)
Bizzat şahidim :D

Yine de ticket attım. Es kaza hata olabilir diye ama sanmıyorum... 2 gün bekleyip siteyi scam ilan ederiz :D
Yingyang hoca, sizin blogda da dönüyordu galiba, kaldırabilirseniz sevinirim :)