Neobux Kiralık Refler hk.

Başlatan murratt, 16 Aralık 2013, 10:40:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 15 Temmuz 2015, 10:59:52
Kolay ve çabuk kaazanılıyor olsaydı, şu anda bu sitelerden bahsetmiyor olurduk, çoktan batmış olurlardı :)
yada şu anda Rio'dan/röpdeşambırımızı giymiş bir elde puro bir elde viski umurundamı ki bu dünya şeklinde yazıyor olmazmıydık ? kaç zamandır bu işin içindesiniz/içindeyiz. :D

Hedefin nedir @macnair öyle çok şey bekleme PTC'den birşeyleri buraya bağlama derim yatırımlı olarak  kazansan kazansan ayda kar olarak belki 200-250$ kazanırsın (ki buda çoğu kişi için zordur) buda pek birşey ifade etmeyebilir.PTC  ne beklediğinlede alakalıdır.Bizlerin bir beklentisi yok eğlence olsun olursa internetin parası olsun :) sonuçta internetin 50tl aylık gideri var zaten :P

Cromwelle

Hortlatıyorum ama burdaki yazıları okuyunca yavaştan ben burdan tüyüyim hissettim kendimi. Benim tavsiyem ise gelen taskları değerlendirmek ve iyi derceler elde etmek bu sayede Minijobsdan çok güzel paralar kazanılabilir. Bir standart üye eğer yatırım yapmayacak ise bu siteden ödeme anca bu şekilde alır ama zor alır diyebilirim.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Cromwelle - 17 Nisan 2016, 23:37:53
Hortlatıyorum ama burdaki yazıları okuyunca yavaştan ben burdan tüyüyim hissettim kendimi. Benim tavsiyem ise gelen taskları değerlendirmek ve iyi derceler elde etmek bu sayede Minijobsdan çok güzel paralar kazanılabilir. Bir standart üye eğer yatırım yapmayacak ise bu siteden ödeme anca bu şekilde alır ama zor alır diyebilirim.

Ben de;
Bir standart üye, eğer yatırım yapacaksa, parasını zaten kaybedecek... diyebilirim :)
Hatta sadece diyebilirim de değil, eminim :)

Cromwelle

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 18 Nisan 2016, 04:07:55
Ben de;
Bir standart üye, eğer yatırım yapacaksa, parasını zaten kaybedecek... diyebilirim :)
Hatta sadece diyebilirim de değil, eminim :)

Bana bu tasklar ayda yılda bir geliyor. Lewel 1 olabilirsem iyi olcak %40 lara anca yükselttim başta çok expelled olmuştum sonradan ama ciddiyete alınca biraz yükseldi. Yeni bir hesapmı açsam acaba diyorum Crowdflower için? Hocam şöyle bir şey var standartı bırak golden bile zarar ediyor anca Ultimate olcaksın daha sonra anca onla kar edersin ben bunu anladım zaten diğer türlü çok fazla bir şey beklemeyen bir insan için bana kalırsa Task yapar birazda adprize şans işi onla falan iadre eder parasını çeker. Ben şimdi direk ref bulcam bizim site var hepsini ayarlasam yaşlılar hepsi boş oturcaklarına tıklasınlar. :) Onlarda kazanır bende 30 dr'den sence bir şey olurmu hepsi tıklasa diyelim?

znrcn

Alıntı yapılan: Cromwelle - 19 Nisan 2016, 13:21:54
Bana bu tasklar ayda yılda bir geliyor. Lewel 1 olabilirsem iyi olcak %40 lara anca yükselttim başta çok expelled olmuştum sonradan ama ciddiyete alınca biraz yükseldi. Yeni bir hesapmı açsam acaba diyorum Crowdflower için? Hocam şöyle bir şey var standartı bırak golden bile zarar ediyor anca Ultimate olcaksın daha sonra anca onla kar edersin ben bunu anladım zaten diğer türlü çok fazla bir şey beklemeyen bir insan için bana kalırsa Task yapar birazda adprize şans işi onla falan iadre eder parasını çeker. Ben şimdi direk ref bulcam bizim site var hepsini ayarlasam yaşlılar hepsi boş oturcaklarına tıklasınlar. :) Onlarda kazanır bende 30 dr'den sence bir şey olurmu hepsi tıklasa diyelim?

Crowdflower için yeni hesap açılabiliyor mu?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Cromwelle - 19 Nisan 2016, 13:21:54

30 Aktif DR ile golden alınır ;)
30DR standart üyelikten golden a geçince fazladan günlük kazanç: 0,54$
Standart üyenin tıklama geliri de golden olunca günlük 0,086$ artıyor.
==> 0,54$+0,086 = 0,626$ günlük fazladan gelir.
==> 365x0,626$ = 228,49$ aylık fazladan gelir.
Yani buna 1 yıllık micro, mini ve yakalabilecek diğer reklamlar dahil değil.
Yani net kazanç değil, kazanç farkı.

70$ a da bir indirimden golden alsan , 158,49$ yıllık net kazanç farklı oluşur :)

Normalde golden olarak hiçbir şekilde kazanılamayacak bir para. Değer mi değmez mi tartılşması ise ayrı bir konu :)
Daha sonraki yıllarda puanla vs alınan golden ile golden da ücretsiz hale gelirse, bu farkın tamamı kazanç farkına dönüşecektir.
Yine bu rakama adprize ve task kazançları, tasklar için her 1$ lık task için verilen bonuslar vs de dahil değil. (golden da task bonusu artıyordu)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: znrcn - 19 Nisan 2016, 13:42:45

Evet ama yakalanmak da kolay.
CF de ayrı bir hesabınız da oluyor biliyorsunuz. Task yaptığınız sitelerdeki ID leriniz de yine aynı şekilde bununla örtüştürülüyor.
Dolayısıyla.
Ciddi bir browser temizliği sonrasında IP nizi de değiştirip;
CF task yaptığınız tüm sitelerdeki hesaplarınızı terketmeniz gerekiyor.
CF de ve bu taskları yaptığınız tüm sitelerde, yeni bir email ve kullanıcı adı ile hesap açıp, CF ile ilgili geçmişten iz kalacak hiçbirşey olmadan herşeye sıfırdan başlamanız gerekiyor.

Yani başka bir sitedeki eski task yaptığıız hesapla örtüşen bir ID yakalanırsa, sıkıntı yaşarsınız. Browserlar bu bilgileri cookielerinde tutuyor.
Bu yüzden task yapılan tüm siteler de terk edilmeli ve o yeni mail ve farklı bir kullanıcı adı ile hepsinden yeni bir hesap alınmalı.

Clixsese ve Neobux ta da task yapan ref iyi olurdu açıkçası :P Hani düşünürseniz, bekleriz :D

Cromwelle

Alıntı yapılan: znrcn - 19 Nisan 2016, 13:42:45

Açılabiliyor diye biliyorum bir kaç kişi açmış bu şekilde.

Cromwelle

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 19 Nisan 2016, 15:00:19
30 Aktif DR ile golden alınır ;)
30DR standart üyelikten golden a geçince fazladan günlük kazanç: 0,54$
Standart üyenin tıklama geliri de golden olunca günlük 0,086$ artıyor.
==> 0,54$+0,086 = 0,626$ günlük fazladan gelir.
==> 365x0,626$ = 228,49$ aylık fazladan gelir.
Yani buna 1 yıllık micro, mini ve yakalabilecek diğer reklamlar dahil değil.
Yani net kazanç değil, kazanç farkı.

70$ a da bir indirimden golden alsan , 158,49$ yıllık net kazanç farklı oluşur :)

Normalde golden olarak hiçbir şekilde kazanılamayacak bir para. Değer mi değmez mi tartılşması ise ayrı bir konu :)
Daha sonraki yıllarda puanla vs alınan golden ile golden da ücretsiz hale gelirse, bu farkın tamamı kazanç farkına dönüşecektir.
Yine bu rakama adprize ve task kazançları, tasklar için her 1$ lık task için verilen bonuslar vs de dahil değil. (golden da task bonusu artıyordu)

Bakalım durum ne olcak eğer kazandırırsa ultimate bile çekerim daha fazla tabi. Ama 30 dr'yi iyi ayarlamam lazım hepsi tıklaması için. Çoğunun paypal hesabını bile açmam lazım :D

Bu arada 15 veya 30 referans ile deneme amaçlı ref alsammı acaba? 30 günde bizi zararamı sokar acaba? İlk defa alıcağım için belki çok iyi tıklarlar diye düşünüyorum mesela 15 alsam veya 30 alsam biri 6$ diğeri 3$mış atıyorum günün sonunda 8-10$ yaparmıyım yoksa bunun altında kalırmıyız acaba.? Şimdi 4-5 dolar varken onuda buna harcayıp iyice zarar etmiyelim diyorumda. Siz başta ilk ref alanlar avantajlı oluyor demiştiniz şansımız yaver giderse reflerde adam akıllı tıklarsa bunun üstünü kazanabilirmiyim diyorum 30 günün sonunda veya daha erken.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Cromwelle - 19 Nisan 2016, 17:24:40
Bakalım durum ne olcak eğer kazandırırsa ultimate bile çekerim daha fazla tabi. Ama 30 dr'yi iyi ayarlamam lazım hepsi tıklaması için. Çoğunun paypal hesabını bile açmam lazım :D

Bu arada 15 veya 30 referans ile deneme amaçlı ref alsammı acaba? 30 günde bizi zararamı sokar acaba? İlk defa alıcağım için belki çok iyi tıklarlar diye düşünüyorum mesela 15 alsam veya 30 alsam biri 6$ diğeri 3$mış atıyorum günün sonunda 8-10$ yaparmıyım yoksa bunun altında kalırmıyız acaba.? Şimdi 4-5 dolar varken onuda buna harcayıp iyice zarar etmiyelim diyorumda. Siz başta ilk ref alanlar avantajlı oluyor demiştiniz şansımız yaver giderse reflerde adam akıllı tıklarsa bunun üstünü kazanabilirmiyim diyorum 30 günün sonunda veya daha erken.

İlk alınan refler evet biraz daha iyi oluyor ama büyük bir beklentiniz olmasın :) Muhtemelen zarar ettrmez diye bakabilirsiniz.
Ama iyi gidiyor diye yenilerini almayın ya da bunlar süper diyerek aralarından iyileri uzatmayın.
işi bilmeden neoda refler biraz tehlikeli.
Ben her şartta deneyin derim. En azından ne nedir görmüş olursunuz. kayıp olsa da hyipler gibi tümünü kaybetmeyeceksiniz sonuçta.
Olsa olsa, yatırdığınız 5$ size 4.5$ - 4.7$ olarak gelir. Ama refler kousunda da bir tecrübeniz olmuş olur.
Kazanacak olduğunuzda da bu rakam en fazla 6$ olur. Daha fazlasını beklemeyin.