Yatırım Yapılacak Siteler hk.

Başlatan murratt, 16 Aralık 2013, 14:40:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

murratt

Merhaba,

Uzun süre ptc işleri ile ilgilenemediğim için güncel siteleri takip edemedim. şuan sağlam yatırım yapılacabilecek siteler hakkında bilgim yok yeni site çok olduğu için tek tek konuları okumak yerine sizlere sormak istedim. bilgisi olan arkadaşların yardımcı olmalarını rica ederim.

Teşekkürler..

6il9in

@murratt Noulinx önerebilirim.. RR lerin AVG oldukça iyi ... Takibini http://www.gelirkapisi.com/istatistikleriniz/noulinx-istatistikleri/ yapabilirsin..

Tabi ben sana Golden üyelik al diyemem. RR alarak deneyebilirsin...

Sitenin geleceği tartışılır .. Oldukça yüksek AVG leri var...

Şuana kadar da ciddi ödemeler yaptı...

Benim ki öneridir .. Yapacağın yatırım tamamen senin riski göze alman ile ilgilidir..

murratt

Alıntı yapılan: 6il9in - 16 Aralık 2013, 14:48:47
@murratt Noulinx önerebilirim.. RR lerin AVG oldukça iyi ... Takibini http://www.gelirkapisi.com/istatistikleriniz/noulinx-istatistikleri/ yapabilirsin..

Tabi ben sana Golden üyelik al diyemem. RR alarak deneyebilirsin...

Sitenin geleceği tartışılır .. Oldukça yüksek AVG leri var...

Şuana kadar da ciddi ödemeler yaptı...

Benim ki öneridir .. Yapacağın yatırım tamamen senin riski göze alman ile ilgilidir..

Teşekkür ederim. takip edeceğim. Çok kazandırmasından ziyade sağlam ve uzun ömürlü olacağını düşündüğünüz siteler olursa sevinirim.

deniz-777

nerdbux, legacyclix, ojooo, ptcsolution, adzpot bunlar revaçta olan siteler. ben de buralara yatırım yaptım

murratt

Alıntı yapılan: deniz-777 - 16 Aralık 2013, 15:54:48
nerdbux, legacyclix, ojooo, ptcsolution, adzpot bunlar revaçta olan siteler. ben de buralara yatırım yaptım

deniz-777 teşekkür ederim. verdiğin siteleri inceleyeceğim.

tolgacan86

Globalbux, forum olarak yatırım yaptığımız bir sitedir, admini tanınmış güvenilir bir admindir, sitenin yayın süresi 1 sene olmak üzere ;)

richman

murratt

richman

Alıntı yapılan: murratt - 16 Aralık 2013, 21:40:34
Temizledim.

'murratt' adlı üyeye gelen kutusu dolu olduğu için kişisel ileti gönderilemedi!

Hala hata alıyorum ???

Edit: Tamamdır :)

fkork

twickerz. kesinlikle tavsiye ederim.. :)