Reklam Verme Kampanyası

Başlatan FilmsizKalma, 24 Aralık 2013, 14:16:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

delikanlı olduğunu kim söyledi :) hanımefendi :)

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 08 Ocak 2014, 21:56:15
delikanlı olduğunu kim söyledi :) hanımefendi :)

sen matematikçiydin demi delikanlı :D  delikanlı kelimesinin esasında cinsiyeti yoktur, ona bizler sonradan cinsiyet yüklemişizdir :)

''çok delikanlı kız'' lafını pekçok yerde duymuş ve hatta kullanmışsındır sanırım delikanlım :)) 

pekii öylede olsa delikanlı olduunu nerden anladın dersende; özel ders aldığı matematik öğretmenine bakarak karar verdim derim :D

FilmsizKalma

ya elbette dediğin gibi tamam delikanlı.. Peki sana tüm samimiyetimle soruyorum :D sen hangi anlamı yükledin delikanlıya :D

bilalyuzugullu

tüm samimiyetimle söylüyorum genç olması babında kullandım :)  cinsiyet hiç gelmedi aklıma; zira ben kendi yakınlarım olan genç kızlarada hep naber delikanlı, nasıl gidiyor tarzında takılırım hep :D  ordan alışkanlık sanırsam :)

FilmsizKalma

evet evet :D şimdi şimşekler çaktı konuşma dilinde kullanıyorsun :D naparsın uzun zamandır sesini duymayınca unutmuşum :D

ElisaMcCline

Geç gelebildim foruma, anca okudum bu kadar sayfayı :)

Hepsini okudum ve neler yazdığınızı biliyorum yani ( ben size sorarım smiley )  (d)

Herkese bol ve kazançlı refler :)

FilmsizKalma

FilmsizKalma

Arkadaşlar neo reklamının son 1 saatinde blogger tarafından blogum  kapatilmistir. Kimsenin hakkının üzerimde kalmasını istemem hak talep eden olursa özel mesaj yolu ile bildirebilir istekler ikimizin arasında kalacaktır bilginize.

bekeli

Ne hakkı be toprağım..
Senden kaynaklanmadıki..

(a)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: bekeli - 09 Ocak 2014, 16:29:33
Ne hakkı be toprağım..
Senden kaynaklanmadıki..

(a)
Öyle evet benden kaynaklanmadı fakat sen öyle düşünürsün baskasi farklı bu sebepten yazmam gerekli idi.