Şekeradam Eğitim Videoları | Güncel

Başlatan Captain Ju, 25 Aralık 2013, 15:01:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Captain Ju

Öneriniz için teşekkür ederim, haklısınız izlediğiniz 20 dakikalık videoyu 20 dakikada yapmak isterdim ama mutfak kısmı biraz daha sıkıntılı tabi ki izleyicileri ilgilendiren bir durum yok bu konuda sonuna kadar haklısınız süre konusuna çalışacağım, sonuç itibariyle profesyonel eğitimci değilim anlayışınız için ayrıca teşekkür ederim.

enderege

Videoları izlemedim daha ama inşallah bana yarar ve anlarım. FilmsizKalmaya da blog dersleri için saat başı 50$ vermekten kurtulurum. :P

Teşekkürler Şekeradam.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Captain Ju

FilmsizKalma

Videolarınız için teşekkürler, ilk videoyu biraz izleyip ileri sarara sara genel olarak baktım... Başlangıç için ne yapacağım diyen arkadaşlara yol göstermesini umarım.
Alıntı yapılan: enderege - 25 Aralık 2013, 17:31:27
Videoları izlemedim daha ama inşallah bana yarar ve anlarım. FilmsizKalmaya da blog dersleri için saat başı 50$ vermekten kurtulurum. :P

Sen bu yazıya kazanmak için çift tıkla bakim!!

bilalyuzugullu

ellerinize emeğinize sağlık :y teşekkürler :)

ElisaMcCline

Elinize ve emeğinize sağlık :)

Açıkçası, kullanıcı isminiz ile ilgili talebi değerlendirirken çok tereddüt etmiştim.
Böyle birşey ile karşılaşacağımı düşünmemiştim :y

Videoları henüz izlemedim, vakit buldukça bakarım.

Paylaşımlar için teşekkürler (ok)

Bu arada,
imzanıza (youtube kanalı gibi) paylaşmak istediğniz linkleri ekleyebilirsiniz.
Yardım gerekirse bilgi verirsiniz.

Captain Ju

Elisa, teşekkür ederim... Umarım gelirkapisi.com kullanıcılarına yararlı işler yapabilirim.

yingyang16

Foruma Hoşgeldiniz Şekeradam  :)

Videolarınızı izledim ve oldukça başarılı paylaşımlar olmuş  :y

Emeğinize,ellerinize sağlık  :) (a)

Captain Ju

Öncelikle tüm iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim...

Dosya Yükle, Para Kazan Upload Kazançları adı altında sistemi anlatan bir eğitim videosu yaptım, sesim ile ilgili bir problemim var büyük olasılıkla fark edeceksiniz zaten mikrofonum kalitesiz olduğundan dolayı videonun bazı yerlerinde ses alçalmaları ve ses patlamaları yaşanıyor bunun için şimdiden özür dilerim.

Video Açıklaması;

Video-Film-Dizi Upload hakkında videoda bilgi veremedim telif haklarına ve bununla ilgili yasaya saygı göstermekteyim eğer istenilirse Video izleme tabanlı video yükleme siteleri mevcuttur aynı sistem bunda geçerlidir.

Videoda açıklamam 1.000 gösterim ve X kadar kazanç örnek olarak verilmiştir.

http://www.youtube.com/watch?v=zEk3wiMuubI