50$ payza alınacaktır.

Başlatan FilmsizKalma, 27 Aralık 2013, 00:31:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 27 Aralık 2013, 01:26:10
Peki Parça parça oluyorsa ,diyelim birinde 15$ olsa 5$ yollasa 10 dakika sonra 10$ yollasa oluyor mu?

(yvr) dın  (yvr) dın  (yvr) madın payzasızkalmış bi arkadaş elinde  (zopa)  bekliyor olacak seni  (hydr)  :))

hakanatik01

Şöyle olurmu madem benim (yvr) ortak geldi  konuya ismi lazım olmayan arkadaş bilal hocaya 7$ atsa o da sana 7$ atsa sonra birazda ismi lazım olmayan  yollasa oluyor mu ?  ninja

aslında konu ne kadar masumene başlamıştı deme :P Kısa ve öz ;
"Başlıktan anlaşıldığı üzere 50$ payza alınacaktır.
Ödemeler paypal ile yapılacaktır."

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 27 Aralık 2013, 01:31:05
Şöyle olurmu madem benim (yvr) ortak geldi  konuya ismi lazım olmayan arkadaş bilal hocaya 7$ atsa o da sana 7$ atsa sonra birazda ismi lazım olmayan  yollasa oluyor mu ?  ninja

aslında konu ne kadar masumene başlamıştı deme :P Kısa ve öz ;
"Başlıktan anlaşıldığı üzere 50$ payza alınacaktır.
Ödemeler paypal ile yapılacaktır."

:))
La olm, adam gibi 2-3-5 kaçsa işte, farklı hesabım var, göndereyim desene :D

FilmsizKalma

Konunun gizli sahibinden konuya kol kanat germesini ve bu asileri iletileri ile birlikte kkonudan uzaklaştırmasını bekliyorum :).

Bilalyuzgulli bu payzanin birazi senin için biliyon inşallah :))

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

İhtiyaç 35$ ilk mesaj güncellendi . verene geçmiş olsun. Paypalına hergün baksın belki birgün atarım karşılığını.. Ben yatar iyigeceler :))

hakanatik01

Ben yollamıycam beya  iletişime geçip yollayacak arkadaşların aklında sorular kalmasın diye konu  kısa ve anlaşılır olsun diye sorularım elisa hocam ;
Diyelim adamda 49$ var Eeee Filmsizkalma 50$ istiyor adam ne der tüff 1$ daha olsa ben atardım  bee ? :P bunların önüne geçilmesi için yoksa geyik yapmak amaçlı yazmıyorum tabiki de

Bende yatarken  soğuk suyumu içer yatarım artık ninja :P :D

ElisaMcCline

Aha, konunun kaç tane sahibi var birader :D

FilmsizKalma, Bilalyuzugullu ,Enderege ??? Şirket misiniz olm siz :))

hakanatik01

Hayddaaaa al sana gene sorular ? Şİmdi ihtiyaç 35$ olduysa bu 35$ parça parça kabul mü ? dejavu

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 27 Aralık 2013, 01:43:01
Hayddaaaa al sana gene sorular ? Şİmdi ihtiyaç 35$ olduysa bu 35$ parça parça kabul mü ? dejavu

Fazlası alınır, sen bul da, adama bak yaa :D