50$ payza alınacaktır.

Başlatan FilmsizKalma, 27 Aralık 2013, 00:31:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Neo'da da var 3-5 acil lazımsa diye sordum hocam ay başını bekliyoruz ya ondan çekmiyorum :P öyle kırmızı alarm seviyesi yoksa dursun neo'da :P  birde fernandoya az daha baskı rica ediyorum zararı briaz daha kapadı ama hala 0,50'deyim son 4 gün 0,50 daha vermesi lazım :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 27 Aralık 2013, 01:56:34
Neo'da da var 3-5 acil lazımsa diye sordum hocam ay başını bekliyoruz ya ondan çekmiyorum :P öyle kırmızı alarm seviyesi yoksa dursun neo'da :P  birde fernandoya az daha baskı rica ediyorum zararı briaz daha kapadı ama hala 0,50'deyim son 4 gün 0,50 daha vermesi lazım :P

Hee, be de rahat buluyorsun sandım. Forumda çok kişi bekliyor zaten diye dedim :)

Şu zarar konusunu ay sonunda konuşalım :P

hakanatik01

Size güveniyorum hocam diğer uplenım isim vermeyeyim (end......) gibi parmaklarımı kanatırcasına tıklayarak kazandığım ama sitenin çıkışında bana yapmış olduğu yanlışlığı karşılamak istemeyen 0,07'cent'imin üstüne soğuk su ısmarlayan gibi olmazsınız  :P   hertürlü kesinti v.s. sizden di değil mi? :))

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 27 Aralık 2013, 02:02:24
Size güveniyorum hocam diğer uplenım isim vermeyeyim (end......) gibi parmaklarımı kanatırcasına tıklayarak kazandığım ama sitenin çıkışında bana yapmış olduğu yanlışlığı karşılamak istemeyen 0,07'cent'imin üstüne soğuk su ısmarlayan gibi olmazsınız  :P   hertürlü kesinti v.s. sizden di değil mi? :))

Tabii tabii :D Hatta reflerime neobuxtan hisse ayarlayayım diyorum :P :))

FilmsizKalma

konunun benlik durumu giderilmiştir. İletişime enderege ile geçebilrisiniz.

hakanatik01

Aklıma birşey daha takıldı başlıkla ilgili ,"50$ payza alınacaktır." Kimden alıncaktır ? isteyen herkes teklif verebiliyor mu?

hakanatik01

Çok acilse dediğim gibi yüksek mevkilerde tanıtıklarım var :P :D

FilmsizKalma

Konumun kitlenmesini talep ediyorum :D

hakanatik01

:)) Çarşı kitlenmeye karşı :P aaaa unuttum maçı :P neyse 2 yarı herşey güzel olucak neyseki kasımpaşa da mağlup  :P Bu arada kuponum tutmasında emeği geçen Başkentimizin güzide takımı Gençlerbirliği'ne teşekkürlerimi sunarım :D

ikose

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 27 Aralık 2013, 23:31:35
Konumun kitlenmesini talep ediyorum :D
Bu git yarın gel, hakacudan özel istek var, bu konu hakkında daha soracakları bitmemiş :))