Gelir Kapısı - 2014 Yılbaşı Sürprizleri #1

Başlatan ElisaMcCline, 27 Aralık 2013, 04:36:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Pff :D yaa :D

Keşke biraz vaktim olabilse, janjanlı bir şekilde verebilsem ama, video var evet.. üzerinde oynayacak vakit olmayacak :)
Ham halde vereceğim sanırım :)

başka soru almıyorum, az kaldı zaten :)

FilmsizKalma

Bana vereydiniz üzerinde oynar tüm çekiliş lerde isimleri filmsizkalma cikarirdim :))

6il9in

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 05 Ocak 2014, 20:06:49
Bana vereydiniz üzerinde oynar tüm çekiliş lerde isimleri filmsizkalma cikarirdim :))

:))

FilmsizKalma

Zamanki yokmuş abi Patronun maksat yardimci olmak :)

6il9in

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 05 Ocak 2014, 20:11:44

Çekilişte 31 kişi var. 16 slot yer verilecek..

zaten %50 çıkma olasılığı var...

Montalamada üstüne yoktur eminim... Araya bir kaç tane bilqin sıkıştırırmısın...  :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 05 Ocak 2014, 20:11:44

Teşekkürler FilmsizKalma, aklıma gelmedin değil aslında ama, bu ara sen de habire uğraşıyorsun.
Daha sonrası için birşeyler düşünürüz, Hem güzel bir anı kalır :)
Şu anda amacına hizmet etsin yeter gibi bir durum oldu :)

10dk sonra burada buluşalım :y :)
Hızlıca hiçbir ayarı olmayan bir youtube kanalım oldu, upload ediyorum :)

ElisaMcCline

Çekilişimiz tamamlandı, sonuçlar aşağıda :)
Çekilişe katılan herkese teşekkürler. Kazanan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum :)

Çekiliş videosunu seyredebilirsiniz... Ayrıca liste olarak aşağıda mevcuttur.

http://www.youtube.com/watch?v=LnGgL6781rc

Çok daha farklı bir şekilde paylaşmayı planlıyordum ancak maalesef ham görüntüleri paylaşıyorum.
İlerde bir fırsat bulup düzenleyebilirsem, sahne arkalarını da ekleyerek farklı bir çalışma çıkartmaya çalışacağım.
Herşeyden önce, çekiliş videosundaki arkadaşlara ileride hoş bir anı kalması için hazırlayacağım, sizlerle de paylaşabilirim :)

Kazananlar Listesi:

01 nolu slot ve site seçme hakkını kazanan talihlimiz : 31 nolu katılımcı : Şekeradam (p)
02 nolu slot ve site seçme hakkını kazanan talihlimiz : 29 nolu katılımcı : Hayyaksi (p)
03 nolu slot ve site seçme hakkını kazanan talihlimiz : 03 nolu katılımcı : Coulers79 (p)
04 nolu slot ve site seçme hakkını kazanan talihlimiz : 07 nolu katılımcı : Tolga Can (p)
05 nolu slot ve site seçme hakkını kazanan talihlimiz : 01 nolu katılımcı : YingYang (p)
06 nolu slot ve site seçme hakkını kazanan talihlimiz : 09 nolu katılımcı : Nouma26 (p)
07 nolu slot ve site seçme hakkını kazanan talihlimiz : 24 nolu katılımcı : ballondor (p)
08 nolu slot ve site seçme hakkını kazanan talihlimiz : 23 nolu katılımcı : Sicher (p)
09 nolu slot ve site seçme hakkını kazanan talihlimiz : 22 nolu katılımcı : Calyente (p)
10 nolu slot ve site seçme hakkını kazanan talihlimiz : 14 nolu katılımcı : Hakanatik01 (p)
11 nolu slot ve site seçme hakkını kazanan talihlimiz : 10 nolu katılımcı : Volkanaydinli (p)
12 nolu slot ve site seçme hakkını kazanan talihlimiz : 32 nolu katılımcı : Sumercan (p)
13 nolu slot ve site seçme hakkını kazanan talihlimiz : 12 nolu katılımcı : ikose (p)
14 nolu slot ve site seçme hakkını kazanan talihlimiz : 19 nolu katılımcı : illisionist (p)
15 nolu slot ve site seçme hakkını kazanan talihlimiz : 17 nolu katılımcı : ezberimsin06 (p)
16 nolu slot ve site seçme hakkını kazanan talihlimiz : 05 nolu katılımcı : enderege (p)

Listede ismi geçen ancak bir sebeple reklama katılmayan/katılamayan arkadaş olması ihtimaline karşı 1 adet yedek üyemiz var:
Yedek olarak listede bulunan arkadaşlar listeye giremezlerse, en azından teselli ödülü olarak 1 aylık imza banner hediye edilecektir.

01 nolu yedek talihli : 11 nolu katılımcı : cihanizm :y
02 nolu yedek talihli : 21 nolu katılımcı : fkork :y

6il9in

Kazananları Tebrik ederim.. Şimdiden Bol DR ler

avni59

enderege

Buna bayıldımmm.... Son olarak 5 numara tebrikler. :D

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.