Gelir Kapısı - 2014 Yılbaşı Sürprizleri #1

Başlatan ElisaMcCline, 27 Aralık 2013, 04:36:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

richman

Kazananlara tebrikler, video'nun altında kazanan isimler olmasaydı video'yu izlerken bi heycan olurdu hocam :D

ezberimsin06

evet keske videonun altinda isimler olmasaydi daha heyecanli olurdu :) yine de cok guzel olmus ellerinize saglik.

ikose

Video ya bayıldım mm , asıl biz onlara teşekkür ediyoruz vede  tebrik ediyoruz  (p)
Ellerinize sağlık genç arkadaşlar  (a) Arda, Ceren ve Öykü   (dnsz)
Bu arada demiştim hatırlarsanız 13 uğurlu rakamım diyeeeee :))
Tüm kazanan arkadaşları tebrik ediyorum, hayırlı olsun..

Elisa Hocam elinize yüreğinize sağlık, TEŞEKKÜRLER  :)

Calyente

Evet, forumdan uzak kalma şansı varmış miniklere teşekkürler! (p) :)

ýrmakk

çekiliste ismi çıkqn qrkadaslari tebrik ediyorum.
Ben sansima guveniyordum zaten sagol sun yine yaniltmadi. :(

FilmsizKalma

Ya şimdi bilmiyorumkiiii o kasede benim ismim belkim yoktu :))

Çok şeker olmuş şekerler :D
Bu arada videoyu açtım. Arkadan bir rus sesi geliyor ne oluyor ya elisa rusçamı konuşuyor derken, ojooo reklamında bir videonun açık olduğunu fark etitm :D seside benziyordu adamın :D

Kazanan arkadaşlara tebrikler:D :D

universitely76

haydeee, hocam hani ben yahu, neredeyim göremiyorum :P :D

Kazanan arkadaşları tebrik ederim, bol kazançlı olur umarım herkese :)
Şu sıra imzasız'ım...

Coulers79

Saat 14:30'dan beri internetim yok şuan başka bir yerdeyim. Uzun zamandır hiç bu kadar mutlu olmamıştım.
:y  İltifatlarımı internetim geldiğinde bıktırana kadar yapacağım.  (k)  Bu video mükemmelden de öte.  (dns)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: Coulers79 - 05 Ocak 2014, 21:57:18
Saat 14:30'dan beri internetim yok şuan başka bir yerdeyim. Uzun zamandır hiç bu kadar mutlu olmamıştım.
:y  İltifatlarımı internetim geldiğinde bıktırana kadar yapacağım.  (k)  Bu video mükemmelden de öte.  (dns)

Şu kadar yorum yazana kadar iltifat edeydin ya :D bulunduğun yerde utandın mı naptın artık :D

Coulers79

Dilim tutuldu ne yazacağımı bilemedim 40 saattir uykusuzum, eve gidince netimde olmayabilir. Bu video bana büyük moral oldu.