Gelir Kapısı - 2014 Yılbaşı Sürprizleri #1

Başlatan ElisaMcCline, 27 Aralık 2013, 04:36:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

1 numara ne ister hım, 2, 3,... ne kaldı geriye? Herşey belli, bu güzellik üzerinden (gyk) dışında polemik çıkmaz.
Aşağıda sanki başka sürprizlerde olabilir der gibi.  (yvr)    (p)

Alıntı yapılan: EMC
İstediğim durumu otomasyona bağlayamadık ama vakit konusunda da engel olmayacak şekle sokarak, birkaç sürpriz hazırladım.

N'olur n'olmaz bağlantı sorunum falan olabilir, şimdiden tüm gelir kapısı ailesine mutlu huzurlu bir yıl dilerim.  O:-)   (p)   (k)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: Tolga Can - 27 Aralık 2013, 09:55:01
Tamam ben yazayım sana cevabı: :D

ya işte tamam abi belki ben 1 çekiliş hakkı ile 2 slot kazanacam olamazmı :D  Benim dayım milletvekili taammı. Torpil felan yokmu bu işte.

volkanaydinli

Harika düşünülmüş Elisa hocam. +1 diyorum ve herkese mutlu yıllar diliyorum...

cihanizm

Teşekkürler Elisa Hocam.

Bu hedaye paketinde benim yerimi boş tutun adamı hasta etmeyin ona göre, haydarı aldırmayın elime hehehe (sol en üst ilk sıra rezerve) :P

Elisa hocam her kazanacağım ref için benden sana
[spoiler] ($) ($) ($) O:-) ($) ($) ($)[/spoiler] dermişim :P

ikose

Alenen Rüşvet  :g  :))  ninja geliyor haaa elinde  (zopa)

ptconur

Elisa hocam güzel düşünmüşsünüz. Diğer sürprizleride bekliyoruz. :) +1 de beni yazın paypal da var payza da :)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: ptconur - 27 Aralık 2013, 12:15:51
Elisa hocam güzel düşünmüşsünüz. Diğer sürprizleride bekliyoruz. :) +1 de beni yazın paypal da var payza da :)

hediye la reklam :D sadece çekiş ile slot site belirlenecek :D

ptconur

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 27 Aralık 2013, 12:18:10
hediye la reklam :D sadece çekiş ile slot site belirlenecek :D

Ne bileyim herkes paypal payza var demiş olmayanı çekilişe almıyor gibi bir kanı oluştu ben de

hakanatik01

Oooooooo açık açık söyleyin hocam hakan senin reklamla ne işin olur beya (yvr) git burdan seni istemiyoruz bu çekilişte" diye nasıl bir törpülemek bu mesajım kalmamış :P sırf benimkilermi silindi küstüm gene oynamıyom no geyik no streess yeni sloganım bu o zaman :P :D

FilmsizKalma