Gelir Kapısı - 2014 Yılbaşı Sürprizleri #1

Başlatan ElisaMcCline, 27 Aralık 2013, 04:36:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 27 Aralık 2013, 15:39:09
Bak bak biliyordum :D silinmiş daha yazı yazmam :D törpülenmiş hatta :D

Dilin sürçtü galiba Torpil diyecektin. :P
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Coulers79

Togican işleyişin her zaman ki gibi olacağını şöylemiş. Hani son satırın +'da etkisi yok dersem yalan olur.   (d) :))  Arshi yok mu arshi?

richman

Hadi bakalım bende varım, daha çekilişe 1 yıl var nasıl sabredicez yahu (d)

illisionist

Güzel bir düşünce olmuş, teşekkürler, bol şanslar...
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

tolgacan86

Alıntı yapılan: Coulers79 - 27 Aralık 2013, 17:16:37
Togican işleyişin her zaman ki gibi olacağını şöylemiş. Hani son satırın +'da etkisi yok dersem yalan olur.   (d) :))  Arshi yok mu arshi?

:)) bir Togican kalmıştı oda tam oldu.. abcp biliyorsun deme hep senin başının altından çıktı bunlar, tabi tonguçhan isim üreteciyle hakanda tam 12 den vurdu..

Arkadaş ben birinci sınftaki öğrencilerime lakap takmayın birbirinize isminizle hitap edin diye uyarıda bulunuyorum, öğretiyorum düştüğümüz hallere bak :))

hamzakursad

Alıntı yapılan: Tolga Can - 27 Aralık 2013, 19:40:52
:)) bir Togican kalmıştı oda tam oldu.. abcp biliyorsun deme hep senin başının altından çıktı bunlar, tabi tonguçhan isim üreteciyle hakanda tam 12 den vurdu..

Arkadaş ben birinci sınftaki öğrencilerime lakap takmayın birbirinize isminizle hitap edin diye uyarıda bulunuyorum, öğretiyorum düştüğümüz hallere bak :))

Esas öğretmen gerekenler burdaymışta haberin yokmuş  :P

abcb

Togican'da iyiymiş, yine de benim favorim Tomrukcan  :g
Pardon, hangi derste kalmıştık Tonguçhan  ???  :D En azından mesajlarını görmezden gelmiyorum  (hydr)

tolgacan86

enderege şu güzelim konuda o kadar temizlik yapmışsın, asıl paspas altına iteklenecek mesajlar hala duruyor :D

abcb

Ender Hocam, diğer mesajları bırakın, sizi suçlayan mesajları silin  :g
Örnek olarak bir üstteki mesaj  (zopa) :D

enderege

Alıntı yapılan: abcb - 27 Aralık 2013, 21:36:53
Ender Hocam, diğer mesajları bırakın, sizi suçlayan mesajları silin  :g
Örnek olarak bir üstteki mesaj  (zopa) :D

Arkadaşlar Rusyadan sevgilerle. :D Temizliği artık dönüşte yaparım. Kendinize iyi bakın. Noeliniz mübarek olsun!...
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.