Silksbux (SCAM)

Başlatan samsam12, 29 Aralık 2013, 14:15:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

90 günü sitenin büyük ödeme günü olarak tahmin etmiştik medyumluktan falan değil bazı arkadaşlar Pm atmışlar hocam nasıl bildiniz okuyun üfleyin beni falan  diye PMe gerek yok arkadaşlar hcoalığımız ordan gelmiyor okuma üfleme yapmıyorum :P  (gyk) (hydr) ; hem adminin paypal adresi scam birine aitti hemde büyük ödemeleri 90gün sonra başlaycaktı çünkü standart üyelere ödeme yapılacaktı o dönemi atlatan siteler genelde ayakta kalıyor :P ustalar ne diyor standart üyeler batırıyor siteleri haklılar :)

scam konusu içinde içimde kalmasın
bir türlü kimse beceremedi :P neonun bahsi geçti madem söyleyeyim;
"arkadaşlar neobux scamdır boşuna tıklamayın ,Refleri tılklama falan yapmıyor " scam'a taşıyak
birde gooole play için şunu demek istiyorum
(str) verdim ama süper on numara bir uygulama bayıldım mesajım üstte görülsün diye 1 yıldız verdim  "
deyip (yvr) geldi :P :D google play bizden şikayetçi olmuş bu konuda çok güldüm yazayım dedim :D

6il9in

Hocam çöldeki kutup ayısının sizi öpeceği tutmuş. Şans  :))

abcb

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 11 Şubat 2014, 02:26:27
Nasıl uydurdun yaaa :D

Hocam destur verin, forumumuzdan birisine zopayla gideyim  (hydr) :g Kandırıldım  :g

Kilitlemeye elim varmıyor Hocam  :g

ElisaMcCline

Sen 90 gün verdin de yarısı bile geçmedi daha Hakan :D

Neoda refler tıklamıyor evet, admin de gazoz kapağı dağıtıyor, daha önce bahsettik ya :D

Google play,, ona hiç girmeyeyim :D Direk SCAM :D

6il9in

Modum iş başa düşermiş yapacak bişey yok

[spoiler]SCAM Siteler
Moderatör: abcb[/spoiler]

hakanatik01

sizin hatrınıza 90gün :P yoksa ilk günden scamdı benim için :P

çok güldüm ama google'a hoş gerçi girdiğimiz heryerde olay çıkıyor gibi :) PTC sitelerinin Türkçe forumalarına bakıyorum arada orada da okumak eğlenceli oluyor :)

ikose

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 11 Şubat 2014, 02:34:16
sizin hatrınıza 90gün :P yoksa ilk günden scamdı benim için :P

çok güldüm ama google'a hoş gerçi girdiğimiz heryerde olay çıkıyor gibi :) PTC sitelerinin Türkçe forumalarına bakıyorum arada orada da okumak eğlenceli oluyor :)
Zapbux forumunda niye ödeme kanıtlarında dolaşıyon o zaman gelsene 2 laklak yapalım :g haydeee

abcb

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 11 Şubat 2014, 02:28:03
90 günü sitenin büyük ödeme günü olarak tahmin etmiştik medyumluktan falan değil bazı arkadaşlar Pm atmışlar hocam nasıl bildiniz okuyun üfleyin beni falan  diye

Hakan sen yine de beni okuyup üflesen, denemekten zarar çıkmaz  :g

hakanatik01

Kazı kazan için zapbuxtayım zaten gridi oynuyom şansımıda deneyim diyomda birşey çıkmadı henüz ustam :) conguralations öğrendim ingilizce güzel birşey demek herhalde onu diyip kaçıyom :)

@abcb modum teamviver aç geliyom okuyup üflemeye :P :D

ikose

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 11 Şubat 2014, 02:36:54
Kazı kazan için zapbuxtayım zaten gridi oynuyom şansımıda deneyim diyomda birşey çıkmadı henüz ustam :) conguralations öğrendim ingilizce güzel birşey demek herhalde onu diyip kaçıyom :)

@abcb modum teamviver aç geliyom okuyup üflemeye :P :D
tamam türkçe bölümünde buluşalım o zaman yarın.. o dediğini yazmak canımı sııyor..
bu arada sen devam et. ben 2 kere 10 puan yakaladım