GK Anket - 2013 Yılının En Başarılı Reklamcısı

Başlatan ElisaMcCline, 29 Aralık 2013, 19:13:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 30 Aralık 2013, 01:04:31
Söyleyemiyorum bunu maalesf yoksa diğer kullancı adlarım ortaya çıakr blogumun bile olduğunu bilen yok :P Reklamımın yapılmasını reklam malzemesi yapmak istemedim :P :D ....
ü
Ahahaha :D
Olm bak git :D

eee, bir slot verirsin o zaman :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ballondor - 30 Aralık 2013, 01:17:53
ölüm grubuna düşmüşüz resmen, bana oy cıkacagını bilseydim bende kendime atardım ya  :P :P

listede olmak çok sevindirdi beni bunun için teşekkür ederim...

Reklamcılarımız başarılı maaşallah :) :y

hakanatik01

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 30 Aralık 2013, 02:01:21
eee, bir slot verirsin o zaman :P
Benden slot alacağınıza gidin neoda golden alın :P Reklam yaptığım kesim büyük bir kesim olduğundan haliyle birazcık pahalı slotlarım :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 30 Aralık 2013, 02:41:55
Benden slot alacağınıza gidin neoda golden alın :P Reklam yaptığım kesim büyük bir kesim olduğundan haliyle birazcık pahalı slotlarım :P

Ooooooooo :D Yesinler seni :D Reklamcının kralı buradaymış da haberimiz yokmuş yaa :D
2dk da yaptın zaten kendi reklamını, hiç ek bir bilgiye gerek kalmadı :D Büyüksün ninja  :D

hakanatik01

ninja lığın gerekliliği bunlar hocam  :P

Hakkaten ölüm grubu gibi ama grup :) oyumu açıklayayım bekeli'ye verdim bıktırdı beni reklamlarıyla :) ama bunun yanında ballondor hocoanın,ptconur'un ve tolganın reklamlarına da çok sık denk geldim son zamanlarda bilge hocanın reklamlarına da denk geldim ama 1 haftadır falan oda en son probuxta denk geldim sanırım.Ama bekeli  nasıl yer ettiyse aklımda gözümü kapasam bekelinin blog gözüme geliyor bilinçatıma yerleştirdi artık reklam vermese bile bana en çok o reklamı veriyormuş gibi gelicek ballondor hcoanın ojooo reklamalrı bıktırmıştı :P genel blog olarak dikkat edemedim yoksa oy vereceğim3 kişi vardı aklımda listeye göre :P :)

FilmsizKalma

hakanatik01

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 30 Aralık 2013, 02:45:26
(gyk) liğin gereği varmı hakan  (zopa)
Rakibim değilmisin ? diğer ödülü  garantiye almaya çalışıyom son dakikalara giriyoz :P :D bknz yılın geyiği :P

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 30 Aralık 2013, 02:50:16
Rakibim değilmisin ? diğer ödülü  garantiye almaya çalışıyom son dakikalara giriyoz :P :D bknz yılın geyiği :P

Len ben orda sana oy verdim :D Böle rakip diyeceğini bilsem kendime verirdim  (hydr)

hakanatik01

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 30 Aralık 2013, 02:51:31
Len ben orda sana oy verdim :D Böle rakip diyeceğini bilsem kendime verirdim  (hydr)
Hadi beee :D o zaman ne geyikmişisn sende be :D ben kazanırsam ödülüm senindir ;) yollarsın bir site linki onu ekletiriz eğlence amaçlı nede olsa benim sitem v.s. yok zaten :)