Paypal karşılığı $100 payza alacağım

Başlatan deniz-777, 30 Aralık 2013, 15:00:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

deniz-777

Merhaba arkadaşlar 3-4 gün içinde 100 dolar payza almayı düşünüyorum. karşılığında paypal vereceğim. payzası olanlar iletişime geçerse sevinirim.

mtoy76

mtoy76

mtoy76

deniz-777

mtoy76 ile 30 dolar takas yapıldı. geri kalan kısmı paypaldan doların tl karşılığı olarak gönderebilirim. yani o an paypalda 1 dolar kaç tl ise ona göre tl göndererek takas yapacağım çünkü hesabımda yeteri kadar dolar yok.

enderege

Alıntı yapılan: deniz-777 - 01 Ocak 2014, 16:23:16
mtoy76 ile 30 dolar takas yapıldı. geri kalan kısmı paypaldan doların tl karşılığı olarak gönderebilirim. yani o an paypalda 1 dolar kaç tl ise ona göre tl göndererek takas yapacağım çünkü hesabımda yeteri kadar dolar yok.

Fark etmezk... Varsayılan para birimini dolar yaparsın. Gönderirkende TL değil dolar dersin olur biter.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

deniz-777

Alıntı yapılan: enderege - 01 Ocak 2014, 16:45:58
Fark etmezk... Varsayılan para birimini dolar yaparsın. Gönderirkende TL değil dolar dersin olur biter.
Ben paypaldaki dolarları tl'ye çevirmiştim hocam. tekrar bir dönüşüm olursa yok yere zarar ederim paypal bu şekilde işlemiyor mu ?

enderege

Alıntı yapılan: deniz-777 - 01 Ocak 2014, 16:55:50
Ben paypaldaki dolarları tl'ye çevirmiştim hocam. tekrar bir dönüşüm olursa yok yere zarar ederim paypal bu şekilde işlemiyor mu ?

Evet zarar edersin ama sen millete gönderirken Dolar karşılığı TL göndereceksin değil mi? Evetse, fark etmez ha öyle zarar ha böyle zarar. Aynı kapıya çıkar.

deniz-777

Alıntı yapılan: enderege - 01 Ocak 2014, 17:01:17
Evet zarar edersin ama sen millete gönderirken Dolar karşılığı TL göndereceksin değil mi? Evetse, fark etmez ha öyle zarar ha böyle zarar. Aynı kapıya çıkar.

paypalda biriken dolarları banka hesabına çekerken illaki tl'ye çeviriyoruz. yani ben dolar da göndersem illaki tl'ye çevirecek alan kişi öyle değil mi? ben sadece çevrilmişini göndereceğim, alan taraf birdaha dolara çevirmeyecek böylece kimse zarara girmez diye düşündüm.

enderege

Alıntı yapılan: deniz-777 - 01 Ocak 2014, 17:06:01
paypalda biriken dolarları banka hesabına çekerken illaki tl'ye çeviriyoruz. yani ben dolar da göndersem illaki tl'ye çevirecek alan kişi öyle değil mi? ben sadece çevrilmişini göndereceğim, alan taraf birdaha dolara çevirmeyecek böylece kimse zarara girmez diye düşündüm.

Sen içerdeki Doları TL ye çevirmekle hata yapmışsın baştan. İçerdeki parayı bankaya atacaksan veya TL harcayacaksan elleşme kalsın öyle. Ama millete Dolar göndereceksen senin için fark etmez demek istedim. Düşüncen mantıklı karşı taraf TL alıp bankaya TL atarsa bir zararı olmaz.