SilksBux ( Stats ) İstatistikleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 30 Aralık 2013, 17:18:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ikose - 01 Ocak 2014, 03:21:38
Golden üyeliğiniz hayırlı olsun Elisa Hocam, bol kazançlar :)
bu gece bende üyeliği yapabildim sonunda, umarım aksilik çıkmamıştır :)

Çıkmamış, teşekkürler :)

hakanatik01

Bol şans bol kazançlar elisa hocam benim kanım almadı bu siteyi nedense bir terslik var gibi içime doğuyor gamlı baykuşluk yapayım :) Umarım kısa sürede kara geçersiniz;

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 01 Ocak 2014, 04:15:13
Bol şans bol kazançlar elisa hocam benim kanım almadı bu siteyi nedense bir terslik var gibi içime doğuyor gamlı baykuşluk yapayım :) Umarım kısa sürede kara geçersiniz;

Teşekkürler Hakan :)

Bilmiyorum işte, göreceğiz bakalım :)

hakanatik01

Godlen çok omuşl gibi geldi hocam premiumla başlasanız daha iyiydi gibi gelmişti bana ;

Ptc-İnvegestlik yapıyorum durun :P nedense ulen dedim slingbuxa amma benziyor :) umarım öyle çıkmaz tabiki;Ölçü değil ama tosları çok benzer
biriside paypal adresi kuala lumpourdan demiş oda şüpheli gelmişti bakalım araştırayım biraz dedim forudma henüz ödme kanıtı yoktu ordan paypal adreslerinden belki birşeyler çıkardı  bizim için yapıyorsunzu az çok belli oluyor ama çok açılmaya gelmez bence bu site :P :) Yanlış anlaşılma olmuyor umarım baltalamak v.s. için yazmıyorum :) Öyle düşünülürse her mesajım silinebilir hertürlü serbestlik vardır :)

bekeli

FilmsizKalma

Golden + Refler hayırlı olsun hocam :) kısa zamanda çıkartırsınız umarım :)

ElisaMcCline

Teşekkürler arkadaşlar :)

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 01 Ocak 2014, 04:37:24
Godlen çok omuşl gibi geldi hocam premiumla başlasanız daha iyiydi gibi gelmişti bana ;

Ptc-İnvegestlik yapıyorum durun :P nedense ulen dedim slingbuxa amma benziyor :) umarım öyle çıkmaz tabiki;Ölçü değil ama tosları çok benzer
biriside paypal adresi kuala lumpourdan demiş oda şüpheli gelmişti bakalım araştırayım biraz dedim forudma henüz ödme kanıtı yoktu ordan paypal adreslerinden belki birşeyler çıkardı  bizim için yapıyorsunzu az çok belli oluyor ama çok açılmaya gelmez bence bu site :P :) Yanlış anlaşılma olmuyor umarım baltalamak v.s. için yazmıyorum :) Öyle düşünülürse her mesajım silinebilir hertürlü serbestlik vardır :)

Evet Hakan,
Malezya görünüyor PP. Hatta tam adres bile verebilirim ve Adamın etrafta EMS de vs görünmeyen göbek adını da ;) :D
Sanırım 4 adminiz açıklaması ile bunun kaçarını yaratmaya çalışmış olabilir. Ya da gerçekten 4 kişi de olabilirler :)

Uyarı için teşekkürler, neden silecek mişim ki :)
Girerken soran arkadaşlar oldu. Forumda farklı yerlerde yazmıştım zaten. Bir inceleme vs yapmadım.
Exabux a girdiğim gibi. gözüme ilişti ve girdim :)

Konuyu uzatacağım ama,
Forumda zaman zaman eleşitrirken beni gerçekten çok üzenler oluyor. Bir yatırımcı olmama rağmen artık siteleri hep kaçırdığımı, forumun ne kadar vaktimi çaldığını görmezden geliyorsunuz.
Sitelerin çoğunu artık tanımıyorum bile. Bir çoğunu tanıtımdan günler sonra görebiliyorum. Nerede inceleme fırsatı olacak bir de.
Kendime bir site yapayım dedim ona bile vakit ayıramadım. İlk gördüğüm sitelere dalmaya exa ile başladım ve bu da ikincisi.

Bu sektörde aslen para kzanmak için bulunmadığımı az çok bana yakın herkes biliyor. Olsaydı, bu forum olmazdı.
Sadede gelirsek, işin eğlencesini kaçırmamak için bundan başka şansım kalmyor. Yatırıma aç kaldım ;) :)

Clickerjet' i parasız denedik.. Bunu da parayla deniyoruz diyelim, geçelim diyorum ben :)
Kaybettiğimde üzüleceğim bir para yatırmadım. Kendi önerilerimizi dikkate alıyorum yani :)

Forumdan destek olan herkese teşekkürler :)
Gece ilk test cashoutu yapmayı planlıyorum...

enderege

Golden hayırlı olsun hocam.

Bol kazançlar ama Hakan a bende katılıyorum. Bende ısınamadım nedense.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

İçkliydim bunları ben yazmadım hatırlamıyom :P :D
Şaka bir yana admin RR fiyatlarının neden pahalı olduğunu da açıklamış kendince :) Bot kullanmıyoruz demiş RR'bulmakta zor olabilir sitede ;Fiyatalrı da aşağıya çektik 25$'a demiş gerçi  umarım sizde ucuzdan almışsınızdır hocam :) Çok üstünde durmaya gerek yok tabiki tıklayıp geçelim artık yapacak birşeyimiz yok araba devrilince yol gösteren olmayak diye içime sinmeyen kısımları yazdım benim yorumlarda bazen yanlış anlaşılabiliyor kendimi ifade edemiyorum  diye onu yazmak zorunda hissettim beni bilen bilse de bilmeyenlerde vardır aramızda :)  sizin neden yatırım yaptığınızı bilen kesimdeyim :P :D (yvr) gari :)

"Refs are humans so we cant give guarantee but We are selling only real active refs no bots and i am sure standard members will earn from active refs"

bilalyuzugullu

yanılmıyorsam tos daki bi madde 2. ödeme için ilkinin forumda paylaşılması gerektiğini söylüyor.

madde 7 :  If you have received a payout, you are required to post a payment proof (screenshot) in the forum in order to receive your next payout.