SilksBux ( Stats ) İstatistikleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 30 Aralık 2013, 17:18:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

4 admin, Malezya, ikinci ödeme için ilk ödemenin foruma eklenmesi %50 dr kazancı ....
geçen yıl sel felaketi sonucu siteyi kapatmak zorunda kalan Gen grubunu hatırlattı, bu kafarmı benzerlik olur :) ne ödemeler almıştık halaaaa üzülüyorum o gruba :(

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 01 Ocak 2014, 17:04:14
İçkliydim bunları ben yazmadım hatırlamıyom :P :D
Şaka bir yana admin RR fiyatlarının neden pahalı olduğunu da açıklamış kendince :) Bot kullanmıyoruz demiş RR'bulmakta zor olabilir sitede ;Fiyatalrı da aşağıya çektik 25$'a demiş gerçi  umarım sizde ucuzdan almışsınızdır hocam :) Çok üstünde durmaya gerek yok tabiki tıklayıp geçelim artık yapacak birşeyimiz yok araba devrilince yol gösteren olmayak diye içime sinmeyen kısımları yazdım benim yorumlarda bazen yanlış anlaşılabiliyor kendimi ifade edemiyorum  diye onu yazmak zorunda hissettim beni bilen bilse de bilmeyenlerde vardır aramızda :)  sizin neden yatırım yaptığınızı bilen kesimdeyim :P :D (yvr) gari :)

"Refs are humans so we cant give guarantee but We are selling only real active refs no bots and i am sure standard members will earn from active refs"

Biliyorum Hakan, hatta devam da et. Benim daha çok hoşuma gidiyor. Biliyor olman lazım :)
Aynı şeyi ben de yakalarsam diğer sitelere yapıyorum. Siteler babamızın siteleri değil.
İster istemez, tanıttığımız siteleri koruyor gibi görünebiliyoruz. Aslında bu sadece, bak böyle de düşünülebilir yorumundan öteye geçmiyor aslında benim için.

Evet RR ler gerçekten gerçek gibi tıklıyorlar. Ve evet ucuz olan 0,25 ten aldım..
250-500 arası 0,30 oluyor.
İlk kurgumu 250 RR ye kadar yapmıştım aslında. 500 de denenebilir ama ona daha karar vermedim.. Daha ilk 250RR günü, bu bir bitsin önce.
Ayrıca aktif olmayan çok ref var. Recycle denemek daha doğru da olabilir.
Gün sonu gelmeden elde hiç bilgi olmayacak. Yeterli bilgi oluşursa karar vereceğim.. Ne zaman tamamdır, karar vermek gerekiyor dersem artık .

Ne görürsen yaz sen, çekinme.. ;)

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 01 Ocak 2014, 18:07:14
yanılmıyorsam tos daki bi madde 2. ödeme için ilkinin forumda paylaşılması gerektiğini söylüyor.

madde 7 :  If you have received a payout, you are required to post a payment proof (screenshot) in the forum in order to receive your next payout.

Diyor da, forumda kanıt yoktu dün gece.. Bulamadım sağda solda da. ( bugün bakamadım hiçbiryere )
Gerek de kalmadı sayılır, ben alırım gece test için, bakarız hep beraber ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ikose - 01 Ocak 2014, 18:29:15
4 admin, Malezya, ikinci ödeme için ilk ödemenin foruma eklenmesi %50 dr kazancı ....
geçen yıl sel felaketi sonucu siteyi kapatmak zorunda kalan Gen grubunu hatırlattı, bu kafarmı benzerlik olur :) ne ödemeler almıştık halaaaa üzülüyorum o gruba :(

İçlerinde kalmış, yeniden gelmiş olabilirler :) Çıkar yakında kokusu :)

ElisaMcCline

İstatistikten bayağı bir review konusuna dönecek ama :)

[spoiler]Name: Norazian Binti Arudin
Address: seksyen 10, Wangsa Maju
Postcode: 53300 Kuala Lumpur[/spoiler]

Bir bilgiye denk gelirseniz, aklınızda olsun ;)

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: ikose - 01 Ocak 2014, 18:29:15

eğer öyleyse iyidir olarak anlıyorum ben bunu modum doğrumudur  ???  yani herhangi bir afet yada felaket olmadığı sürece öderler gibimi anlamak gerkiyor :D  hadi dalalım o zaman :))

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 01 Ocak 2014, 18:58:57
eğer öyleyse iyidir olarak anlıyorum ben bunu modum doğrumudur  ???  yani herhangi bir afet yada felaket olmadığı sürece öderler gibimi anlamak gerkiyor :D  hadi dalalım o zaman :))

Allah Malezya' ya zeval vermeye :g

bilalyuzugullu

ikose

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 01 Ocak 2014, 18:58:57
ne yalan söyliyim standart olarak bu güne kadar en fazla kazandığım siteydi Gen grubu, hatta sizin reklamınızı verecek olduğunuz siteyle isim aynı idi neredeyse..
gen grubudur diye belki diye çok sevindim önce ama
netim geldi ama kağnı arabası yanında jet gibi kalır, hiç bir reklam dolmadan kesilip duruyor..
araştırma yapamadım bir türlü:(

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: ikose - 01 Ocak 2014, 19:16:49
ne yalan söyliyim standart olarak bu güne kadar en fazla kazandığım siteydi Gen grubu, hatta sizin reklamınızı verecek olduğunuz siteyle isim aynı idi neredeyse..
gen grubudur diye belki diye çok sevindim önce ama
netim geldi ama kağnı arabası yanında jet gibi kalır, hiç bir reklam dolmadan kesilip duruyor..
araştırma yapamadım bir türlü:(

neyse modum yapabildiinizde bizimlede paylaşırsınız artık :D  gerçi bunu aslında upline olarak benim yapmam lazım ama neyse :P

siz nereye nasıl bakacağınızı daha iyi bilirsiniz  :y (a)

abcb

Hocam golden üyeliğiniz hayırlı olsun
Bana da hep bu sitede rr kazancı çok iyi olacakmış gibi geliyor, bende yakın zamanda rr kiralamayı düşünüyorum  :)