Zapbux Ödemeleri (SCAM)

Başlatan ballondor, 30 Aralık 2013, 17:57:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

illisionist

........
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

abcb

Henüz gelmedi  ???
[spoiler]Parayı alıp kaçma planlarımın ilk adımı  :g[/spoiler]

HeadSh0t

Alıntı yapılan: abcb - 25 Nisan 2014, 00:16:54
Parayı alıp kaçma planlarımın ilk adımı  :g

Ortak istermisiniz bu konuda :P Kaçış konularında iyiyimdir. Özellikle make money işlerde :P (gyk)

enderege

Alıntı yapılan: abcb - 25 Nisan 2014, 00:16:54
Henüz gelmedi  ???
[spoiler]Parayı alıp kaçma planlarımın ilk adımı  :g[/spoiler]

Admine ticket yazıyorum. abcb diye biri hesabımı ele geçirdi. Ödememi durdurun diye. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

abcb

Atı alan Üsküdar'ı geçti Hocam  :g

Alıntı yapılan: HeadSh0t - 25 Nisan 2014, 00:19:24
Ortak istermisiniz bu konuda :P Kaçış konularında iyiyimdir. Özellikle make money işlerde :P (gyk)

Kendimi yaktım, seni de yakmayım  :g Birazdan Ender Hocam basacak ban tuşuna  :g

ikose

Hayırlı olsun diycem de , İllisionist de detektif olmuş, eyvaaahhh  :g

bekeli

Hayırlı olsun BFN A.Ş. ve @illisionist'in paylaştığı ödeme :D Kime ait olduğunu çözemedim. enderege görünümlü zapGrup sanırım :))

ikose

Alıntı yapılan: bekeli - 25 Nisan 2014, 15:41:00
Hayırlı olsun BFN A.Ş. ve @illisionist'in paylaştığı ödeme :D Kime ait olduğunu çözemedim. enderege görünümlü zapGrup sanırım :))
çaktırma Bekeli , Modlardan birinin [spoiler]hakan  :g [/spoiler] yazdığına göre abcb nin miş o veeee [spoiler][/spoiler]

hakanatik01

aghh sırtımdan vuruldum içimizdeki irlandalıda senmişsin ustam (gyk) :P mod dayanışması ,modların kardeşliği yalanmış  :'(

ikose

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 25 Nisan 2014, 15:50:32
aghh sırtımdan vuruldum içimizdeki irlandalıda senmişsin ustam (gyk) :P mod dayanışması ,modların kardeşliği yalanmış  :'(
iste hemen yok edem bunları. ne demeeekkk, kardeşimsin her daim.. mod luktan öncede öyleydin, , söyle şimdi silemmi :(