SilksBux Ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 02 Ocak 2014, 15:51:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 18 Ocak 2014, 16:39:53
ballondır=ballandır mı ? "Arkadaşım olayı ballandıra ballandıra anlattı" cümlesin de olduğu gibi ?

ballandıra ballandıra anlat diyorum ben ona, aramızda işaret o bizim :P :D

Yok yaa,, şaka maka her seferinde ballondor' u hep öyle yazıyorum,... hep düzeltiyordum., bu sefer kaçmış. :D

hakanatik01

AVG'ler kötüyse bile ballandıra ballandıra yazalım mesajı demekki :P :) yeni farkettim de nasıl bir salvo yapmış sizin avg'ler hocam yahu :) kısa sürede toparlarlar ve çok uçuk olmadan ,çok düşükte olmadan bir dengesini buldurur admin amca umarım;Bunları gidipte konusuna yazamadım zor geldi ama istatistik konusunda geyik yapmak buraya nazaran daha kötü  :P

ballondor

sanırım adım geçiyor ama ne desem bilemedim  (yvr) (yvr)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 18 Ocak 2014, 17:07:08
AVG'ler kötüyse bile ballandıra ballandıra yazalım mesajı demekki :P :) yeni farkettim de nasıl bir salvo yapmış sizin avg'ler hocam yahu :) kısa sürede toparlarlar ve çok uçuk olmadan ,çok düşükte olmadan bir dengesini buldurur admin amca umarım;Bunları gidipte konusuna yazamadım zor geldi ama istatistik konusunda geyik yapmak buraya nazaran daha kötü  :P

benim konularda geyik serbest (gyk) :D

Saltonun alâsını yapmışlar :D

Alıntı yapılan: ballondor - 18 Ocak 2014, 17:08:47
sanırım adım geçiyor ama ne desem bilemedim  (yvr) (yvr)
Ballandır işte yahu :D
Öyle zarar böyle fiyasko falan de işte :D

bilalyuzugullu

hayırlı olsun ballondor :y güle güle harca :)

benim ticket ada cevap gelmiş adminden ;)  purchase ye attım bi 5 lik beni hiç uğraştırma kendin değiştir demiş :))
iyi deyip üstüne azda ben katıp değiştirdim bakalım 64 refi az önce :D  izleyelim görelim neler olacak ;)

HeadSh0t

Ödemeler Hayırlı olsun

FilmsizKalma

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 18 Ocak 2014, 19:13:10
hayırlı olsun ballondor :y güle güle harca :)

benim ticket ada cevap gelmiş adminden ;)  purchase ye attım bi 5 lik beni hiç uğraştırma kendin değiştir demiş :))
iyi deyip üstüne azda ben katıp değiştirdim bakalım 64 refi az önce :D  izleyelim görelim neler olacak ;)

:D
Çok güzel zamana denk gelmiş, o refler uçar şimdi :D
Kimse de tutamaz hee :D

abcb

Hocam, Ballondor ödemeleriniz hayırlı olsun  :)

illisionist

Hayırlı olsun @ElisaMcCline ve @ballondor
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."